Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

"Само ја знам да ли се дрогирао или не?!": Девојка покојног Рође Раичевића након 20 година открила тајну

Певач Рођа Раичевић био је велика музичка звезда деведесетих година, он је преминуо под неразјашеним околностима, а сада је његова девојка, коначно проговорила о свему

1634300076_rodja.jpeg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Певач Рођа Раичевић био је велика музичка звезда деведесетих година. Преминуо је пре 20 година, а његова смрт је и даље под велом мистерије, многи су тада спекулисали, да је популарни глумац преминуо од последиц опијата, али чак и данас, се по том питању ништа не зна.

Прочитајте још: "Јелени умиру сами..." Снимак који ће вас СЛОМИТИ: Марко Живић не може да престане да ПЛАЧЕ, док иде ова песма (ВИДЕО)

Сада се након толико година, огласила његова бивша девојка Драгана Микић. Она је са певачем, била неколико година у љубавној романси, а за певача је имала само речи хвале. Драгана је испричала све о њиховом сусрету, али се такође дотакла и певачеве, прошлости.

- Помислила сам да је то класичан сусрет - прича. Наиме, о њему су, због његове популарности, кружиле приче да је мушкарац који воли жене. После дужег разговора с њим схватила сам да је реч о сасвим другачијем човеку, бар када сам ја у питању. Такав је био до последњег дана живота - причала је својевремено Драгана.

Најрадије се сећа времена које су провели заједно, тренутака када су били сами, живећи у његовом стану.

- Једно другом смо били сасвим довољни. За њега ме везују све Нове године, летовања, зимовања, затим беспрекорна пажња када су рођендани и, коначно, неизмерна љубав који ми је поклањао до краја живота - причала је Драгана.

Веренички прстен

- И ове чизмице које носим он ми је купио. Никада нисам тражила поклон. Више сам желела да ја њему купујем. Међутим, он је обожавао да ми купује парфеме и друге ситнице. Последњи поклон је био сат. Каква случајност. Сат је зауставио време - рекла је Драгана.

Често су се свађали

- Јесмо, као и сви други, али смо као нико успевали да решимо наше неспоразуме. Његов мото животни је био прича, прича и само прича. Био је уверен да разговора никад није доста и да се тако све може решити. Једно другом смо били најбољи и најближи пријатељи. Између нас није било тајни. Гајили смо велико разумевање и поверење једно према другом. Знали смо да ниједно од нас, до тада, такву љубав није спознало. Једноставно, то што нам се дешавало догађало нам се први пут у животу. Зато таквог човека не могу да прежалим. Он мора да постоји у мојој глави и срцу да бих ја постојала - рекла је својевремено Драгана у интервју за "Илустровану политику".

Одмах после његове смрти појавиле су се инсинуације да је Рођа био склон наркотицима, а она је сада коначно проговорила о тој болној теми:

- Мислим да је јасно да истину нико не може боље знати од мене. Истина је само једна: Рођа је био човек који је највише на свету мрзео наркотике и био највећи противник дроге. Знам поуздано да он уопште није разликовао дроге, нити нешто знао о њима. Једном ми је рекао да је, у ствари, пресрећан човек што нема појма о томе. Говорио је да људи који се тиме баве имају доста пара, али ће их стићи божји суд, јер због њих умиру њихова деца. Да је Рођа заиста био наркоман, то му се не би десило. Уосталом, никада није боље изгледао него у последње време, а знамо како наркомани изгледају. Жао ми је породице. Она је ту монструозну вест, односно трач, доживела теже него његову смрт. А рођа се активно бавио спортом. Сваки други дан је одлазио у теретану. Обожавао је тенис - испричала је Драгана.

Говорећи о ноћи када је Рођа Раичевић умро, Драгана каже да то не може да коментарише, јер није била присутна.

- Знам неке незваничне ствари о којима не бих причала. За то ће се ангажовати полиција и дати званичан извештај. Нећу да прејудицирам исход свега, али се кунем да је Рођа био противник дроге, да је био непоновљива личност и да се такав не рађа.

Подсетимо, многе његове колеге изразиле су неверицу што је његова смрт повезана са наркотицима, тврдећи да су Рођу знали као трезвену особу, али ипак је обдукцијом било доказано да је популарна певачка звезда, преминула од прекомерне конзумације хероина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas