Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Његова смрт и даље МИСТЕРИЈА, а да ли знате у коју певачицу је РОЂА РАИЧЕВИЋ био заљубљен до последњег дана?

Иза њега остало је небројано хитова

1657621637_rodja-raicevic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Рођа Раичевић, био је један од најбољих домаћих певача, који се прославио нумером "Тако је суђено". Такмичио се на бројним фестивалима, а велики успех доживео је захваљујући сарадњи са Миром Шкорић.

Прочитајте још: Иза једног од највећих хитова ДРАГАНЕ МИРКОВИЋ крије се емотивна прича, а посвећена је ОВОМ мушкарцу

Поред певања бавио се и компоновањем, па је тако изнедрио бројне хитове које су отпевале Индира Радић, Цакана, Ана Бекута и многи други.

Један од највећих хитова с почеткомн деведесетих "Теби моја мазо", која је прославила чувеног певача Срђана М. такође је његова композиција.

Популарни певач је 7. октобра 2001. пронађен мртав у свом стану у Улици 27. марта, данас Краљице Марије, од како је званично објављено, прекомерне дозе дроге. Ипак и  након 20 година, неки детаљи његове смрти остали су неразјашњен

Жене су луделе за њим, а он је био заљубљен и гајио је платонску љубав према Буби Мирановић.

Прочитајте још: Овако звучи кад Новак Ђоковић и Саша Ковачевић запевају легендарни ХИТ (ВИДЕО)

- Дружили смо се на почетку његове каријере. Отишла сам за Торонто и путеви су нам се тад разишли. Био је диван колега. Озбиљан, а опет забаван у друштву - рекла је Мирановићева у једном интервјуу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas