Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сања Кужет поделила свој НАЈТЕЖИ тренутак родитељства: "Седам дана га апсолутно нисмо чули"

Водитељка је поносна мајка два дечака, који су већ постали самостални

1674225976_Foto-Printscreen-instagram-sanja_kuzet-Ataimages.rs.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - сања_кузет, Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Сања Кужет је поносна мајка два сина. Старијег је родила у првом браку и он има 14 година, а млађег са садашњим мужем Немањом и он ће ускоро напунити шест година. 

У њиховом дому је спорт главна тема, па је због тога и водитељка почела да тренира.

- Све сам активнија, и због моје деце која су врло активна, дечаци су, окренути су ка спорту. Уз њих се и моје интересовање више усмерило ка спорту, али то је лепо - рекла је у емисији "Практична жена" Сања, која редовно трчи и игра тенис.

Прочитајте још: Значење које носи ЛАНЧИЋ Дијане Ђоковић: Не одваја се од њега, а у ПРЕСУДНИМ тренуцима га љуби

Отворила је душу и испричала како се осећала када је њен млађи син отпутовао са клубом на седам дана.

- Мој млађи син је опседнут Црвеном звездом, тренира фудбал и живи тај фудбал 24 часа дневно. Он је са непуних 5 година отишао на камп од 7 дана са својим тимом. Потпуно сам. Ту се уопште није постављало питање да ли је он способан за тако нешто, ја сам била у чуду, шта ме снашло, јеси порастао, али баш толико да си ми брзо порастао. Међутим, то је ствар карактера, он је то желео, ми смо његову жељу препознали, и да све то буде још чудније - седам дана га апсолутно нисмо чули. Зато што би се вероватно растужио на крају дана када би ме чуо, онда би цела концепција тог кампа била пољуљана и на савет свих тренера било је као 'хајде боље без телефона, ми ћемо вам давати извештаје'. И он је једноставно такав. У Бугарској су били, 7 дана. Ја сам то преживела само захваљујући њему, јер сам му веровала, и верујем му и дан данас, да је та његова жеља огромна. И зато нисам имала дилему, јер бих знала да би био много тужнији да сам му тако нешто ускратила због моје несигурности. Тако да морам да ослушкујем дете, ја можда нисам била спремна на то, али он јесте. Ја сад не верујем да сам то проживела, али јесам - испричала је Сања у поменутој емисији.

 

Сања сматра да је битно да се деци усаде праве вредности и да није једноставно изградити дом у који деца увек могу да се врате.

- Нема шта, ослушкујем и њега и старијег сина, морамо то да радимо са нашом децом, морамо много пута да се прилагодимо ми њима, али смо ту да им усадимо оне праве вредности које носе из куће, где год да се налазе, и да знају да имају свој дом. А дом уопште није једноставно изградити, ту треба много времена, воље, љубави - закључила је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas