Oglas
· · Komentari: 0

Sanja Kužet podelila svoj NAJTEŽI trenutak roditeljstva: "Sedam dana ga apsolutno nismo čuli"

Voditeljka je ponosna majka dva dečaka, koji su već postali samostalni

1674225976_Foto-Printscreen-instagram-sanja_kuzet-Ataimages.rs.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - sanja_kuzet, Ataimages.rs
Oglas

Voditeljka Sanja Kužet je ponosna majka dva sina. Starijeg je rodila u prvom braku i on ima 14 godina, a mlađeg sa sadašnjim mužem Nemanjom i on će uskoro napuniti šest godina. 

U njihovom domu je sport glavna tema, pa je zbog toga i voditeljka počela da trenira.

- Sve sam aktivnija, i zbog moje dece koja su vrlo aktivna, dečaci su, okrenuti su ka sportu. Uz njih se i moje interesovanje više usmerilo ka sportu, ali to je lepo - rekla je u emisiji "Praktična žena" Sanja, koja redovno trči i igra tenis.

Pročitajte još: Značenje koje nosi LANČIĆ Dijane Đoković: Ne odvaja se od njega, a u PRESUDNIM trenucima ga ljubi

Otvorila je dušu i ispričala kako se osećala kada je njen mlađi sin otputovao sa klubom na sedam dana.

- Moj mlađi sin je opsednut Crvenom zvezdom, trenira fudbal i živi taj fudbal 24 časa dnevno. On je sa nepunih 5 godina otišao na kamp od 7 dana sa svojim timom. Potpuno sam. Tu se uopšte nije postavljalo pitanje da li je on sposoban za tako nešto, ja sam bila u čudu, šta me snašlo, jesi porastao, ali baš toliko da si mi brzo porastao. Međutim, to je stvar karaktera, on je to želeo, mi smo njegovu želju prepoznali, i da sve to bude još čudnije - sedam dana ga apsolutno nismo čuli. Zato što bi se verovatno rastužio na kraju dana kada bi me čuo, onda bi cela koncepcija tog kampa bila poljuljana i na savet svih trenera bilo je kao 'hajde bolje bez telefona, mi ćemo vam davati izveštaje'. I on je jednostavno takav. U Bugarskoj su bili, 7 dana. Ja sam to preživela samo zahvaljujući njemu, jer sam mu verovala, i verujem mu i dan danas, da je ta njegova želja ogromna. I zato nisam imala dilemu, jer bih znala da bi bio mnogo tužniji da sam mu tako nešto uskratila zbog moje nesigurnosti. Tako da moram da osluškujem dete, ja možda nisam bila spremna na to, ali on jeste. Ja sad ne verujem da sam to proživela, ali jesam - ispričala je Sanja u pomenutoj emisiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Sanja smatra da je bitno da se deci usade prave vrednosti i da nije jednostavno izgraditi dom u koji deca uvek mogu da se vrate.

- Nema šta, osluškujem i njega i starijeg sina, moramo to da radimo sa našom decom, moramo mnogo puta da se prilagodimo mi njima, ali smo tu da im usadimo one prave vrednosti koje nose iz kuće, gde god da se nalaze, i da znaju da imaju svoj dom. A dom uopšte nije jednostavno izgraditi, tu treba mnogo vremena, volje, ljubavi - zaključila je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas