· · Коментари: 0

Сања Маринковић на одмору са породицом: Мушкарци јој нису ни на крај памети (ФОТО)

Водитељка проводи драгоцене тренутке са најближима

1658647718_Untitledp.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - сањамаринковицоффициал

Сања Маринковић је отпутовала на одмор у Црну Гору. Тамо проводи време са породицом и труди се да искористи сваки тренутак са њима. 

- Ове године сам овде са својом породицом и са пријатељима. Стигао ми је брат из Лондона и његова девојка, стигла ми је сестра из Шпаније. Чак су стигли и моји пријатељи из Дубаија, они су у оној кући поред, тако да нас има десет - рекла је Сања у "Премијери".

Дане проводе на најбољи могући начин и труде се да заједно уживају у разним активностима које им пријају.

- Никад нисам била у фазону скупоће, ја више волим да буде комфорно, да буде лепо и да сви могу да уживају. Ми увече овде правимо роштиљ за нас десет. Мој брат фантастично кува. Имамо ту неки мали глисер он стигне покупи нас, одемо глисером ту по обали и купамо се сваки дан на другој плажи. Имали смо цео један дан на јахти и стваро смо се дивно провели. Ишли смо на ручкове, у неке винарије. Овде ујутру радимо јогу поред базена свако јутро у осам сати када дође инструктор јоге. После купање, имамо ту неку нашу плажу где је баш слатко - рекла је Сања.

Прочитајте још: Певачица Селма Бајрами показала облине: Њен купаћи одушевио фанове (ФОТО)

Сања је нагласила да јој не требају мушкарци у животу да би била срећна. Њој је довоиљна љубав породице, а тражење друге половине јој тренутно није у плану.

 

Сама спавам на овом кревету, али овде има баш згодних младића. Али ја сам баш рекла мом брату, греота би било да ми као породица овако не уживамо. Не треба то никакав партнер нама да обезбеди - рекла је Сања.

Сања је открила да је са својом сестром јако блиска и да често на месечном нивоу иду на путовања, а када су је питали о чему најчешће разговарају, она је одлучила да буде искрена и директна: "о фрајерима".

Сањина сестру одлучила је да открије када ће се појавити неко ко ће освојити Маринковићкино срце.

- Тражимо Сањи момка, биће, гледамо сад где је. Можемо заједно нас две - рекла је водитељкина сестра.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.