Oglas
· · Komentari: 0

Sanja Marinković na odmoru sa porodicom: Muškarci joj nisu ni na kraj pameti (FOTO)

Voditeljka provodi dragocene trenutke sa najbližima

1658647718_Untitledp.png
Foto: Printscreen/ Instagram - sanjamarinkovicofficial
Oglas

Sanja Marinković je otputovala na odmor u Crnu Goru. Tamo provodi vreme sa porodicom i trudi se da iskoristi svaki trenutak sa njima. 

- Ove godine sam ovde sa svojom porodicom i sa prijateljima. Stigao mi je brat iz Londona i njegova devojka, stigla mi je sestra iz Španije. Čak su stigli i moji prijatelji iz Dubaija, oni su u onoj kući pored, tako da nas ima deset - rekla je Sanja u "Premijeri".

Dane provode na najbolji mogući način i trude se da zajedno uživaju u raznim aktivnostima koje im prijaju.

- Nikad nisam bila u fazonu skupoće, ja više volim da bude komforno, da bude lepo i da svi mogu da uživaju. Mi uveče ovde pravimo roštilj za nas deset. Moj brat fantastično kuva. Imamo tu neki mali gliser on stigne pokupi nas, odemo gliserom tu po obali i kupamo se svaki dan na drugoj plaži. Imali smo ceo jedan dan na jahti i stvaro smo se divno proveli. Išli smo na ručkove, u neke vinarije. Ovde ujutru radimo jogu pored bazena svako jutro u osam sati kada dođe instruktor joge. Posle kupanje, imamo tu neku našu plažu gde je baš slatko - rekla je Sanja.

Pročitajte još: Pevačica Selma Bajrami pokazala obline: NJen kupaći oduševio fanove (FOTO)

Sanja je naglasila da joj ne trebaju muškarci u životu da bi bila srećna. NJoj je dovoiljna ljubav porodice, a traženje druge polovine joj trenutno nije u planu.

 

Sama spavam na ovom krevetu, ali ovde ima baš zgodnih mladića. Ali ja sam baš rekla mom bratu, greota bi bilo da mi kao porodica ovako ne uživamo. Ne treba to nikakav partner nama da obezbedi - rekla je Sanja.

Sanja je otkrila da je sa svojom sestrom jako bliska i da često na mesečnom nivou idu na putovanja, a kada su je pitali o čemu najčešće razgovaraju, ona je odlučila da bude iskrena i direktna: "o frajerima".

Sanjina sestru odlučila je da otkrije kada će se pojaviti neko ko će osvojiti Marinkovićkino srce.

- Tražimo Sanji momka, biće, gledamo sad gde je. Možemo zajedno nas dve - rekla je voditeljkina sestra.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas