Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Славна глумица била је као дете сексулано злостављана, а онда је доживела још један ШОК када је из медија сазнала да јој је ДЕЧКО оженио другу!

Трагедија је обележила њен живот

1644676828_laura-dern.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ЦБС
Oglas

Лора Дерн, са само шест година постала је позната и то када се појавила у филму своје мајјке "Wхите Лигхтнинг" (Бела муња). Са само 15 година, постаје најмлађа добитница Мис Златног глобуса.

Прочитајте још: "Јао види, вратила се Јелена Карлеуша у жири": Чиме је Саша изнервирао Марију Шерифовић у новој емисији?

Лорин живот обележила је и трагедија, када је њена старија сестра Дијана, коју никада није упознала, преминула је са само 18 месеци, када је упала у базен и удавила се. 

Између 1985. и 1990. Лора је постала критички призната за улоге у "Маска", "Плави сомот" и "Дивљи у срцу". Лорина глумачка улога у филму "Плави сомот" била је пробој, иако је њен следећи значајан филм, "Дивљи у срцу", требало скоро четири године да буде пуштен. Лорина веза са Дејвидом Линчем наставила је са улогом у филму "Унутрашње царство".

Турбуентан љубавни живот

Глумила је и Др. Ели Сатлер у филму "Парк из доба јуре" из 1993. године Стивена Спилберга. Исте године, Клинт Иствуд контактирао је глумицу за свој филм "Савршени Свет". Такође је глумила и као Рут у филму "Грађанин Рут" 1996, редитељски деби Александра Пејна. 

Лора је много тога радила на телевизији, нарочито у филму "Након горења", за коју је добила награду Златни глобус за најбољу глумицу у мини серији или филму. Она је гостовала у серији "Западно крило", давала је глас за "Краљ брда", и била је лезбијка која је извукла Елен Деџенерес из плакара у чувеној "Штене епизоди", из 1997. године телевизијске серије "Елен".

Позната је и по турбулентном љубавном животу, а највише по вези са 12 година старијим колегом Билијем Бобом. Наиме, њих двоје су били у вези, када је она из медија сазнала да се венчао са Анђелином Џоли.

Лора се 2005. године удала за музичара Бена Харпера са  којим је добила сина и ћерка, али је постала и маћеха Беновој деци из првог брака. Десет година касније, одлучили су да се растану, али су 2013. године добили и званично решење о разводу.

Прочитајте још: Вереник је нашој глумици пуцао у главу, а онда извршио самоубиство: Ево како ОНА изгледа данас (ФОТО)

У једном интервјуу 2017. године, отворила је душу и открила да је са само 14. година преживела праву трауму, када је била сексуално злостављана, као и да јој је мајка највише помогла да се опорави и изађе из депресије.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas