· · Коментари: 0
НОЛЕ ЦАР!

Снимак који је ОДУШЕВИО СВЕТ! Новак Ђоковић након меча поклонио рекет ОВОМ дечаку, а на конференцији открио ЗАШТО БАШ ЊЕМУ (ВИДЕО)

Новак Ђоковић је поносно подигао трофеј у финалу Ролан Гароса, а један дечак запамтиче овај меч за читав живот!

1623651097_nole.jpg
Фото:Тањуг/АП

Најбољи на свету је дао рекет са којим је одиграо кључну битку у Паризу, а дечак није могао да дође себи након тога. Његова срећа је била неизмерна.

Није био миљеник публике, али Новака Ђоковића овај дечак је бодрио из свег срца! 

Погледајте ту сцену са краја меча која није виђена у директном преносу!

 

 

Ноле га је добро запамтио и након меча, отишао до дечака ком је предао победнички рекет.

Дечак није могао да дође себи од среће, а о њему је Новак говорио и на конференцији за медије.

"Не знам ко је дечак, али сам га чуо све време. Бодрио ме је када сам губио 2:0, чак ми је давао и савете током меча, као тренер ха-ха!", насмејао се Новак Ђоковић на конференцији за медије.

"Пази на сервис, намести добро колена, играј му на бекхенд... То је баш слатко!", препричао је Новак део савета који му је давао "мали Вајда".

"Он је био најбољи избор, желео сам њему да дам рекет јер ме је подржавао током читавог меча", поручио је српски ас.

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.