Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

ТРАДИЦИЈА СЕ НАСТАВЉА: Шумахер поново у Формули 1 (ФОТО)

Шумахер улази на велика врата

1601451991_Depositphotos_8060780_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Син вишеструког шампиона света у Формули 1, Мик Шумахер, придружиће се екипи у Немачкој и отворити тренинг на стази у Нинбергу.

Прочитајте још: Врхунски СУВ на скенеру "Магазина Новости" показао зашто је велики хит (ФОТО)

 

Млади Немац, иначе син Михаела Шумахера, оправдао је очекивања и кренуо стопама свог оца, због чега ће се први пут наћи у болиду Формуле 1 у екипи Алфа Ромеа и отвориће тренинг наредне трке у Немачкој. Мик је иначе члан Фераријеве возачке академије (ФВА) .

Иначе, Мик је већ ушао у свет најбољих возача и као првопласирани возач Формуле 2 у којој је остало још само две трке до краја,  спекулише се да би наредне сезоне могао да добије прилику да се нађе међу 20 најбољих возача у Формули 1. Син легендарног и осмостругог освајача светских шампионата у Формули доказао је да има очев таленат и да претендује, да постане један од најбољих попут свог оца.

Прочитајте још: Јединствени двоточкаш из Баварске и на нашим друмовима (ФОТО)

 

- Пресрећан сам што сам добио прилику да наступим на слободном тренингу. Чињеница да ће се моје прво учешће у Формули 1 одржати пред домаћом публиком у Нирбургрингу чини овај тренутак још посебнијим - рекао је Шумахер, преноси сајт Ф1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

БРЕАКИНГ: Мицк Сцхумацхер wилл дриве фор @алфаромеорацингорлен ин тхе опенинг працтице сессион ат тхе 2020 Еифел Гранд Приx ат тхе Нурбургринг 🙌🇩🇪 . Сцхумацхер wилл бе јоинед бy феллоw @фиаф2цхампионсхип рацер Цаллум Илотт wхо wилл дриве фор тхе @хаасф1теам ин Фридаy'с ФП1 сессион 👍 Роберт Схwартзман wилл алсо бе феатуринг ин ан Ф1 працтице сессион латер ин тхе yеар ат тхе сеасон финале ин Абу Дхаби 👏 . #ЕифелГП #Формула1 #Ф1 @мицксцхумацхер @цаллум_илотт @робертсхwартзман

А пост схаред бy ФОРМУЛА 1® (@ф1) он

Подсетимо, немачки возач Формуле 1 Михаел Шумахер доживео је тешку несрећу 29. децембра 2013. године, када је незгодно пао приликом скијања у француским Алпима. Известан период био је у болници у Греноблу, пола године касније, беживотно Михаелово тело се изборило и показало прве знаке опоравка, након чега се и пробудио из коме.

Сада се налази у свом дому, где окружен породицом и пријатељима се опоравља. Ипак, медији и након седам година од несреће и даље не зњу право стање славног возача, јер породица Шумахера о његовом здравственом стању не жели да прича јавно. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas