Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

TRADICIJA SE NASTAVLJA: Šumaher ponovo u Formuli 1 (FOTO)

Šumaher ulazi na velika vrata

1601451991_Depositphotos_8060780_s-2019.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Sin višestrukog šampiona sveta u Formuli 1, Mik Šumaher, pridružiće se ekipi u Nemačkoj i otvoriti trening na stazi u Ninbergu.

Pročitajte još: Vrhunski SUV na skeneru "Magazina Novosti" pokazao zašto je veliki hit (FOTO)

 

Mladi Nemac, inače sin Mihaela Šumahera, opravdao je očekivanja i krenuo stopama svog oca, zbog čega će se prvi put naći u bolidu Formule 1 u ekipi Alfa Romea i otvoriće trening naredne trke u Nemačkoj. Mik je inače član Ferarijeve vozačke akademije (FVA) .

Inače, Mik je već ušao u svet najboljih vozača i kao prvoplasirani vozač Formule 2 u kojoj je ostalo još samo dve trke do kraja,  spekuliše se da bi naredne sezone mogao da dobije priliku da se nađe među 20 najboljih vozača u Formuli 1. Sin legendarnog i osmostrugog osvajača svetskih šampionata u Formuli dokazao je da ima očev talenat i da pretenduje, da postane jedan od najboljih poput svog oca.

Pročitajte još: Jedinstveni dvotočkaš iz Bavarske i na našim drumovima (FOTO)

 

- Presrećan sam što sam dobio priliku da nastupim na slobodnom treningu. Činjenica da će se moje prvo učešće u Formuli 1 održati pred domaćom publikom u Nirburgringu čini ovaj trenutak još posebnijim - rekao je Šumaher, prenosi sajt F1.

Podsetimo, nemački vozač Formule 1 Mihael Šumaher doživeo je tešku nesreću 29. decembra 2013. godine, kada je nezgodno pao prilikom skijanja u francuskim Alpima. Izvestan period bio je u bolnici u Grenoblu, pola godine kasnije, beživotno Mihaelovo telo se izborilo i pokazalo prve znake oporavka, nakon čega se i probudio iz kome.

Sada se nalazi u svom domu, gde okružen porodicom i prijateljima se oporavlja. Ipak, mediji i nakon sedam godina od nesreće i dalje ne znju pravo stanje slavnog vozača, jer porodica Šumahera o njegovom zdravstvenom stanju ne želi da priča javno. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas