Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сузана Манчић открила зашто је ПРОМЕНИЛА крсну славу: Водитељка објаснила разлог

ВОДИТЕЉКА Сузана Манчић обележава славу Свети Архангел Михаило, а некада је као крсну славу славила Светог Јована Крститеља

1705743640_197183_suzana-mancic-210222-9435_f.jpg
Фото: Новости архива
Oglas

Манчићева је својевремено објаснила због чега је променила крсну славу.

- Свети Архангел Михаило, то је моја слава. Свети Ђурђиц, то је била слава моје мајке и мог мужа, славила сам је неких осам година, и онда сам рекла: "Видиш како жене губе идентитет када се разведу, изгубиш презиме и славу”. Онда сам решила да узмем татину славу. Међутим, Свети Јован је слава цркве у којој сам била један од донатора, то је црква на Централном гробљу где почивају мој отац и мајка. У знак захвалности добила сам плакету и икону - објаснила је Сузана једном приликом.

Сузана је, иначе, недавно открила интересантне податке о себи.

- Да вам кажем један детаљ о себи. Ја сам рођена с једном невероватном килажом, 5 кила и 150 грама. Била сам крупна беба, рођена сам на форцепс и моја мајка се три дана порађала и више јој није пало на памет да има још деце. Јесам била мажена и пажена, али били су моји родитељи веома строги. Веома, веома строги. Знало се, знао се ред, шта се може, шта се не може. Ја сам рођена у срцу Београда, али ја сам одрасла у заједничком стану. То сад млађим генерацијама, како заједнички стан, шта то значи. У заједничком стану, то је био један перфектан салонац, ја бих сад могла да га нацртам по свом сећању, ми били једина породица са дететом, а остало су били један брачни пар, па једна самица и још једна самица - истакла је водитељка једном приликом.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas