Oglas
· · Komentari: 0

Suzana Mančić otkrila zašto je PROMENILA krsnu slavu: Voditeljka objasnila razlog

VODITELJKA Suzana Mančić obeležava slavu Sveti Arhangel Mihailo, a nekada je kao krsnu slavu slavila Svetog Jovana Krstitelja

1705743640_197183_suzana-mancic-210222-9435_f.jpg
Foto: Novosti arhiva
Oglas

Mančićeva je svojevremeno objasnila zbog čega je promenila krsnu slavu.

- Sveti Arhangel Mihailo, to je moja slava. Sveti Đurđic, to je bila slava moje majke i mog muža, slavila sam je nekih osam godina, i onda sam rekla: "Vidiš kako žene gube identitet kada se razvedu, izgubiš prezime i slavu”. Onda sam rešila da uzmem tatinu slavu. Međutim, Sveti Jovan je slava crkve u kojoj sam bila jedan od donatora, to je crkva na Centralnom groblju gde počivaju moj otac i majka. U znak zahvalnosti dobila sam plaketu i ikonu - objasnila je Suzana jednom prilikom.

Suzana je, inače, nedavno otkrila interesantne podatke o sebi.

- Da vam kažem jedan detalj o sebi. Ja sam rođena s jednom neverovatnom kilažom, 5 kila i 150 grama. Bila sam krupna beba, rođena sam na forceps i moja majka se tri dana porađala i više joj nije palo na pamet da ima još dece. Jesam bila mažena i pažena, ali bili su moji roditelji veoma strogi. Veoma, veoma strogi. Znalo se, znao se red, šta se može, šta se ne može. Ja sam rođena u srcu Beograda, ali ja sam odrasla u zajedničkom stanu. To sad mlađim generacijama, kako zajednički stan, šta to znači. U zajedničkom stanu, to je bio jedan perfektan salonac, ja bih sad mogla da ga nacrtam po svom sećanju, mi bili jedina porodica sa detetom, a ostalo su bili jedan bračni par, pa jedna samica i još jedna samica - istakla je voditeljka jednom prilikom.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas