Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Све сам га детаљно испитала, па схватила да је имао МИЛИОН жена": Наташа Павловић открила детаље о свом БРАЧНОМ животу

Водитељка Наташа Павловић проговорила о супругу са којим има двоје деце

1701600819_Foto-Printscreen-Instagram-prakticnazena_.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - практицназена_
Oglas

Симпатична водитељка емисије "Практична жена", Наташа Павловић, у браку је са продуцентом Предрагом Павловићем са којим има двоје деце.

Њен муж је иза себе има бурну прошлост, међутим водитељка томе никада није придавала значај.

Наташа је у својим интервјуима истицала да је за складан брак кључно разумевање, а у једном интервјуу дотакла се и његове прошлости.

- Млад човек када се заљуби одмах би и венчање и децу, јер мисли да ће то трајати заувек. Међутим, битно је да обоје проживе толико тога да би брак касније био складнији и да у педесетим не би "полудели" - истакла је она својевремено, додајући да је, у моменту када је почињала емотивну везу са својим садашњим супругом, желела да зна шта је све тачно преживео пре ње.

 

- Све сам га детаљно испитала, па кад сам схватила да је имао "милион" жена, да је излазио, путовао и радио све што млад човек треба да ради, онда сам рекла - супер. Не да ми није сметало што је у његовом животу било толико жена, већ ми је било драго, јер сам знала да ће умети више да ме цени. Сматрала сам да је научио шта хоће и шта неће, као и ја - додала је Наташа, закључујући причу речима:

- Испричала сам му и цео мој историјат, само што моја прошлост није била бурна као његова. Али, имала сам много могућности да на основу како свог, тако и искуства својих другарица, закључим шта желим. Са тридесет си зрео човек, али пре тога сигурно ниси. Не кажем да не можеш наћи партнера за цео живот, али то је чиста игра на срећу. Сваког дана захваљујем Богу што сам сачекала и што ништа нисам радила на брзину - рекла је Наташа за "Сторy".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas