Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Велика трагедија која је погодила бившу Југославију: На сахрани једне погинула и друга сестра

Трагедије су јој обележиле живот

1651136735_slika.jpg
Фото: Јутјуб/принтскрин/ Триста
Oglas

Певачица Јадранка Стојаковић позната је по својим хитовима: "Што те нема", "Све смо могли ми", "Има нека тајна веза", "Чаробњаци" и многим другим Ипак, мало ко зна да су њен живот обележиле велике трагедије.

Прочитајте још: ПЕРУТАЊЕ, ТАМНЕ ФЛЕКЕ ИЛИ ДЕПИГМЕНТАЦИЈА? Откријте “швајцарску тајну” здраве коже

 - Живот ми је био тежак још од детињства. До пете године живела сам са мајком, која се селила из места у место, па сам прешла код бабе, а онда су бригу о мени преузели ујак и његова жена. И они су се селили по целој Немачкој, Норвешкој и Шпанији… - испричала је она својевремено. Своју музичку каријеру започела је у америчким џез клубовима по Немачкој, а успех ју је одвео чак до Јапана.

Ипак, успешну каријеру прекинуо је рат на нашим просторима. Како је говорила, није могла да ужива у свом успеху док непрестано размишља о томе како су њени ближњи и да ли су уопште живи.

Она је у Јапану боравила чак 23 године, а током рата је у њен стан у Сарајеву ушао непознат човек и на превару га продао.

На сахрани једне, погинула друга сестра

Ни то није оно најгоре што је задесило певачицу раскошног гласа. Наиме, када је из Јапана дошла на сахрану своје сестре, на путу до гробља, у ауту испред њеног, погинула јој је и друга сестра.

Сломљена тугом некако је смогла снаге да настави са својим животом, али је 2010. године задесила нова трагедија. Приликом изласка на бину током једног наступа, пала је и због тога се њено здравствено стање нагло погоршавало. Установљена јој је болест моторног неурона или Амиотрофична латерална склероза.

- Ноге су ми постепено отказивале док нисам постала потпуно непокретна -  испричала је она једном приликом, преноси поменути медиј.

Сваког дана је губила све више снаге, а како није успела да поврати изгубљени стан у Сарајеву, живот је наставила у Бањалуци. Иако пред крај живота једва да је могла да говори, задржала је свој дух.

- Интересантно је то када се у животу човек запита шта је то срећа и колико свесно утичемо на своје позитивне мисли, на своја добра дела. Ако мене данас питате шта бих желела, то би се односило на све. Волела бих да људи размисле о себи и о свом животу, рекла је она у једном од својих последњих интервјуа за "Дневни аваз".

Прочитајете још: Да ли сте чули за Ептадерм? Швајцарски научници су створили линије које циљано негују ова стања коже

 

- Не могу се сетити ко ми је долазио у последње време. Нема више мене. То је то, немам ни гласа. Не могу више, болест ми је узела све. Не могу више да свирам, али често сањам музику. Живим цео живот с њом и као да имам концерте док спавам. Још могу да је осетим, још могу да је чујем, рекла је тада Јадранка за поменути медиј. Преминула је 3. маја 2016. године.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas