Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Весна Ђогани о Ђолетовом најромантичнијем гесту: "Он је дошао, умио ме, опрао ми косу..."

Весна Ђогани открила је колико јој је супруг Ђоле Ђогани помогао када јој је помоћ била неопходна, а то је замаптила као најромантичнији поступак.

1644912559_c0304dbe645682ce17876c96ac4593b4744c8fac.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Весна и Ђоле Ђогани у браку су више од две деценије и један су од најстабилнијих парова на естрадном небу.

Празници нису једини повод како би једно другом приредили изненађење:

- Купим и ја њему, али дефинитвно више он мени (смех). Веома често ме изненади, чак невезано за празнике. Сваки пут кад види да ми се нешто допада или процени да ми баш то нешто треба, он ми купи. Много пута види нешто и жели да ми купи јер сматра да ће ми то одлично стајати, мада неки пут ми донесе неки комад гардеробе, где ја кажем да је то одлично, али нисам у том елементу сад расположена, ајде ми то да вратимо. Никада се није наљутио када то кажем, само резимирамо заједно да ли у том моменту нисам довољно јела или сам ненаспавана (смех) - искрена је била певачица.

Прочитајте још: "Пред пунолетство сам доживела једну од највећих издаја": Милица Павловић открила због чега НЕМА ПОВЕРЕЊА у мушкарце (ФОТО)

Весна се освнула на и моменат који за њу представља најромантичнији гест њеног супруга:

- Мене је дефинитивно освојило када сам ја урадила силиконе и он је дошао у пиџами и спустио ме да легнем у кревет. Ја сам тада прво два сата плакала и покушавала паметница да све сама урадим и нисам могла и онда сам га ипак назвала и буквално је дошао у оиџами и папучама. Иначе тада још увек нисмо живели заједно. Рекао ми је да сам тврдоглава што га нисам одмах позвала да ми помогне и сутрадан је поново дошао да ме подигне, чак ме је умио, опрао ми зубе и опрао ми косу. Ето, то ми је нешто најромантичније - открила је за Гранд онлине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas