Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗАИСТА САМ ПРЕЗАДОВОЉНА": Снежана Ђуришић проговорила о фаворитима

Снежана Ђуришић важи за праву даму наше музичке сцене.

1703057256_137786_sc-djurisic_iff.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Осим беспрекорног гласа и ванвременских хитова, Снежану краси и добро држање и пристојно понашање на сцени, али и ван ње. И то деценијама уназад показује како кроз своју блиставу каријеру, тако и кроз музичко такмичење у којој достојанствено представља музички жанр који ју је и прославио.

Снежана је сумирала 2023. годину и истакла да је и на пословном и на приватном плану веома скромна, те су њене жеље за наредну делимично и испуњене.

- Кад је мој посао у питању, година ми је била као и свака претходна, ако изузмемо ону корону и све што нас је сналазило претходних година. Ова је била радна и успешна и због тога сам веома задовољна. Најбитније је да смо здрави, хвала Богу, гура се даље - рекла је Снежана која ће и ову новогодишњу ноћ провести радно.

Оно што је посебно радује свакако је то што ће 2024. годину коначно дочекати у Београду.

- Бићу у једном прелепом ресторану са оркестром Милана Јабучанца, са младим колегама који дивно певају. Ми смо тим који је пуно радио заједно, тако да сам сигурна да ћемо свима који дођу пружити сјајан провод и добру забаву - истакла је.

Осим још једне успешне сезоне у „Звездама Гранда“ и бројних концерата, Снежа је након дугогодишње дискографске паузе, крај ове године запечатила новом песмом под називом “Мој геније”.

- Још увек је рано да причам о утисцима нове песме, али оно што је добро јесте да је за само пар сати било неколико хиљада прегледа, тако ми је јавио Аца Софронијевић. И песма и спот су позитивно искритиковани (смех). И ја сам се на снимању провела добро, било је баш дивно. Заиста је све ишло брзо, али тако је увек када радите са професионалцима. Комплетан тим Аце Софронијевића је супер, реч је о професионалцима. Заиста сам презадовољна - казала је Снежана и осврнула се на “Звезде Гранда” које годинама обарадају све рекорде гледаности.

Иако је до спектакуларног финала остало неколико месеци, Снежана је открила да су се поједини такмичари издвојили вансеријским талентом због чега сматра да 17. сезона такмичења обећава много.

- Већ су пробрани кандидати који су потенцијални фаворити. Од даљег такмичења зависи ко ће ићи и како ће пролазити даље. Све зависи како ће да се покажу у датом тренутку такмичења, јер ипак некад је некоме дан, а некада није. Некада иде све глатко, а некада их неће ништа.

Снежана и признала да ни члановима жирија није увек лако да оцењују младе људе жељне успеха.

 - Има доста случајева када неко од њих изађе на сцену и ми као жири знамо да они могу боље, али им се једноставно тог дана није дало. Али такмичење је таквог концепта, осмишљено да у тренутку шта покажете, такву оцену и добијете. Ако случајно не прођете, постоји и следећа сезона и то је нешто што је права ствар у ‘Звездама Гранда’. Нису све лађе потонуле ако испаднете”, објаснила је певачица, а потом додала:

- Кандидати су заиста добри, у свим сегментима, било да је реч о поп, рок или народној музици. Ове године смо баш богати.

Ипак, победник најпопуларнијег музичког шоуа у региону може бити само један. На питање шта је све потребно да један певач освоји титулу звезде “Гранда”, Снежана закључује:

- Треба пре свега да буде добар певач, да буде позитиван, да има харизму, да му се верује док пева и да има среће.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas