Oglas
· · Komentari: 0

"ZAISTA SAM PREZADOVOLJNA": Snežana Đurišić progovorila o favoritima

Snežana Đurišić važi za pravu damu naše muzičke scene.

1703057256_137786_sc-djurisic_iff.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Osim besprekornog glasa i vanvremenskih hitova, Snežanu krasi i dobro držanje i pristojno ponašanje na sceni, ali i van nje. I to decenijama unazad pokazuje kako kroz svoju blistavu karijeru, tako i kroz muzičko takmičenje u kojoj dostojanstveno predstavlja muzički žanr koji ju je i proslavio.

Snežana je sumirala 2023. godinu i istakla da je i na poslovnom i na privatnom planu veoma skromna, te su njene želje za narednu delimično i ispunjene.

- Kad je moj posao u pitanju, godina mi je bila kao i svaka prethodna, ako izuzmemo onu koronu i sve što nas je snalazilo prethodnih godina. Ova je bila radna i uspešna i zbog toga sam veoma zadovoljna. Najbitnije je da smo zdravi, hvala Bogu, gura se dalje - rekla je Snežana koja će i ovu novogodišnju noć provesti radno.

Ono što je posebno raduje svakako je to što će 2024. godinu konačno dočekati u Beogradu.

- Biću u jednom prelepom restoranu sa orkestrom Milana Jabučanca, sa mladim kolegama koji divno pevaju. Mi smo tim koji je puno radio zajedno, tako da sam sigurna da ćemo svima koji dođu pružiti sjajan provod i dobru zabavu - istakla je.

Osim još jedne uspešne sezone u „Zvezdama Granda“ i brojnih koncerata, Sneža je nakon dugogodišnje diskografske pauze, kraj ove godine zapečatila novom pesmom pod nazivom “Moj genije”.

- Još uvek je rano da pričam o utiscima nove pesme, ali ono što je dobro jeste da je za samo par sati bilo nekoliko hiljada pregleda, tako mi je javio Aca Sofronijević. I pesma i spot su pozitivno iskritikovani (smeh). I ja sam se na snimanju provela dobro, bilo je baš divno. Zaista je sve išlo brzo, ali tako je uvek kada radite sa profesionalcima. Kompletan tim Ace Sofronijevića je super, reč je o profesionalcima. Zaista sam prezadovoljna - kazala je Snežana i osvrnula se na “Zvezde Granda” koje godinama obaradaju sve rekorde gledanosti.

Iako je do spektakularnog finala ostalo nekoliko meseci, Snežana je otkrila da su se pojedini takmičari izdvojili vanserijskim talentom zbog čega smatra da 17. sezona takmičenja obećava mnogo.

- Već su probrani kandidati koji su potencijalni favoriti. Od daljeg takmičenja zavisi ko će ići i kako će prolaziti dalje. Sve zavisi kako će da se pokažu u datom trenutku takmičenja, jer ipak nekad je nekome dan, a nekada nije. Nekada ide sve glatko, a nekada ih neće ništa.

Snežana i priznala da ni članovima žirija nije uvek lako da ocenjuju mlade ljude željne uspeha.

 - Ima dosta slučajeva kada neko od njih izađe na scenu i mi kao žiri znamo da oni mogu bolje, ali im se jednostavno tog dana nije dalo. Ali takmičenje je takvog koncepta, osmišljeno da u trenutku šta pokažete, takvu ocenu i dobijete. Ako slučajno ne prođete, postoji i sledeća sezona i to je nešto što je prava stvar u ‘Zvezdama Granda’. Nisu sve lađe potonule ako ispadnete”, objasnila je pevačica, a potom dodala:

- Kandidati su zaista dobri, u svim segmentima, bilo da je reč o pop, rok ili narodnoj muzici. Ove godine smo baš bogati.

Ipak, pobednik najpopularnijeg muzičkog šoua u regionu može biti samo jedan. Na pitanje šta je sve potrebno da jedan pevač osvoji titulu zvezde “Granda”, Snežana zaključuje:

- Treba pre svega da bude dobar pevač, da bude pozitivan, da ima harizmu, da mu se veruje dok peva i da ima sreće.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas