Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДОМ ИЗ СНОВА?

ШАБИ ШИК: Четворокреветни викторијански дом био би идилична породична кућа, али постоји ЦАКА

Запањујућа четворокреветна викторијанска кућа појавила се на тржишту и продаје се за милион фунти (око 1.200.000 евра) - али постоји трик.

1641371883_viktorijanska-kuca.png
Фото: Kinleigh Folkard & Hayward
Oglas

Имање у зеленом Форест Хилу, југоисточно од главног града, простире се на три спрата и има доста простора.

Поред светлих и прозрачних спаваћих соба, срећни нови власник ће наћи примаћу собу, трпезарију и помоћне просторије, па чак и подрум. Али мораће да ураде озбиљне радове пре него што уселе децу. То је зато што је кућа изнутра потпуно уништена.

Биће потребни веома дубоки џепови да би се адреса претворила у усељиву породичну кућу.

На први поглед, све изгледа добро изван куће, која се може похвалити великим прозорима и лепим луком од црвене цигле изнад улазних врата. Кућа је цела урађена у стилу шаби шик.

Међутим, они који боље погледају приметиће да је зеленило око куће мало зарасло, а степенице до врата треба добро очистити.

Фото:  Kinleigh Folkard & Hayward

Шта очекује нове власнике?

А прави обим потребног посла је одмах очигледан када посетиоци пређу праг. Срушени плафони и видљиви дрвени рогови, теписи су поцепани, а камини делимично уништени.

Прочитајте још: Ствари које не би требало да држимо крај врата: Све лоше идеје према ФЕНГ СХУИЈУ

Зидови су на неким местима огољени до цигле, док су тоалет и када потпуно уништени.

Агенти у Кинлију, Фолкарду и Хејворду кажу да је имовина у Евелм Роуду некада била веома велика - и да би могла поново да буде са правим власником.

Фото:  Kinleigh Folkard & Hayward

Продају су назвали „ретком приликом за стицање четворособне, староградске куће којој је потребно потпуно реновирање“ – и рекли да је дом „празно платно“.

"Празно платно"

То није једина прелепа имовина из периода која се тренутно продаје и којој је потребно много посла.

Једна трокреветна кућа само неколико минута хода од Кингс Кроса је у сличном стању унутра. Кућа, која је такође на тржишту за милион фунти, у потпуном је запуштеном стању.

Фото:  Kinleigh Folkard & Hayward

Агенти признају да је потребно "опсежно реновирање". Међутим, кажу да ће кућа, која је изграђена око 1850. године, бити невероватна куповина за амбициозног купца.

У међувремену, трећи дом са ценом од милион фунти био је потпуно занемарен током година.

Подови на имању на крају терасе, недалеко од Брик Лејна у Ист Енду, обложени су прљавим и неравним плочицама, док је плафон почео да пада, а зидови су голи.

Агенти у Винкворту кажу да је кући "потребна потпуна модернизација" - али да је то "фантастична прилика".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas