Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЖЕНА СА ОСМЕХОМ ОД МИЛИОН ДОЛАРА ДАНАС СЛАВИ РОЂЕНДАН! Чувена глумица није остарила ни дан

Чувена холивудска глумица Џулија Робертс данас слави 56. рођендан, али се на њој године уопште не виде.

1698486736_123123.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џулију Робертс су прогласили за најлепшу жену на свету рекордних пет пута, а једно време била је најплаћенија глумица у Холивуду.

Џулија Робертс је једна од највећих славних личности своје генерације. Глумила је у многим хваљеним филмским остварењима и освојила бројне награде током каријере.

Светску славу је стекла 1990, захваљујући главној улози у драми "Згодна жена", а касније и улогама у романтичним комедијама. Најпознатије од њих су "Венчање мог најбољег друга", "Ја у љубав верујем" и "Одбегла млада".

За улогу у драми "Ерин Брокович" из 2000. године, добила је Златни глобус, награду БАФТА и Оскара за најбољу главну глумицу.

Након овог филма њена каријера стагнира, да би 2010. године добила нови полет с комерцијално успешном романтичном драмом "Једи моли воли". Зарада од њених филмова износи око 2.400.000.000 долара, што је чини једном од финансијски најуспешнијих глумица свих времена.

Славна глумица данас прославља 56. рођендан. Делује врло младолико и поборник је природног изгледа. 

Постоје и неке мање познате чињенице о њој, за које јавност мање зна:

Она је амбасадор УНИЦЕФ-а

Џулија ради са УНИЦЕФ-ом дуги низ година, као амбасадор добре воље.

Године 1995. отпутовала је на Хаити да посети програме за децу у сиромаштву и од тада се стално бави хуманитарним радом.

Добри пријатељи су јој Џорџ Клуни и Опра Винфри

Током снимања филма "Оцеан’с Твелве" (2004), Џулија је рекла за "Ванитy Фаир" да су се Џорџ Клуни и она зближили јер је он преузео брижну улогу када је открила да је трудна са близанцима.

Од тада је њихово пријатељство само расло, а данас су најбољи пријатељи.

Водитељка Опра Винфри и Џулија су такође блиске пријатељице годинама.

- У тој жени сам стекла доживотног пријатеља. Мислим да је она један од врхунаца човечанства. Срећна сам што ми је другарица - рекла је Џулија.

Борац је за очување планете

Џулија је током своје каријере заговарала многе еколошке иницијативе, посебно иницијативу за чист ваздух.

Године 2006. говорила је у знак подршке иницијативи која има за циљ да обезбеди средства за истраживање за развој чистијих извора енергије и смањење зависности од нафте, преноси "Миндфоод".

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas