· · Коментари: 1

Животна борба наше популарне водитељке: "Три месеца сам била потпуно слепа"

Наша позната радио водитељка открила детаље борбе са дијабетесом

1640762404_gorica.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Зенска Тв

Горица Нешовић већ неколико година бори се са дијабетесом, а недавно је у својој колумни открила да је три месеца била потпуно слепа, као и да је имала три операције оба ока у размаку од месец и по дана.

Прочитајте још: Покајала се након ЕСТЕТСКЕ ОПЕРАЦИЈЕ: Позната глумица извадила ФИЛЕРЕ (ФОТО)

- Кад погледам у ретровизор, у овој години ми се дешавало све оно што никоме не бих пожелела. Имала сам три операције на два ока у року од месец и по дана - написала је Горица и додала:

 - Могу сад да набрајам, али може то и овако да се гледа – после скоро три месеца тоталног слепила, ево пишем овај текст. Није као што је некад било, али је свакако боље и, што би рекао мој доктор – може да се функционише. На инсулину сам три године, шећер ми је као у реклами за здравље, нисам се угојила, иако се врло мало крећем, притисак ми се прилично средио - рекла је водитељка.

Није изгубила оптимизам упркос свему

- Немојте жалити за оним што немате, већ уживајте у ономе што имате. А имате љубав, сигурно. Негујте је и чувајте породицу, пријатеље, колеге. Имајте лепе мисли и све ће бити добро - закључила је Горица Нешовић.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.