· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

ЗВЕРКА никада опаснији! После много година, коначно изнео став о Сари ЏЕСИКИ ПАРКЕР и вишегодишњем сукобу са Ким КАТРАЛ

Светски медији брује о изјави глумца Криса Нота, који је прокоментарисао дугогодишњу свађу две звезде ове серије - Саре Џесике Паркер и Ким Катрал.

1639680863_seks-i-grad.png
Фото: InstagramScreenShot/sexandthecity2022

И док жене широм света са нестрпљењем ишчекују настак култне серије "Секс и град", који је поново окупио прослављену глумачку екипу, у медијима се распламсава дугогодишња свађа између две главне глумице, Саре Џесике Паркер и Ким Катрал. Чорбу је сада зачинио Зверка - глумац Крис Нот након великог интервјуа за Гардијан.

Прочитајте још: Савети који ће вам помоћи да имате миран и квалитетан сан

Годинама се спекулише да је повод за свађу некадашњих другарица то што је Сара Џесика зарађивала знатно више по снимљеној епизоди, што Ким није сматрала праведним, истичући да је њен лик подједнако битан.

Прочитајте још: Отац му је био један од наших најпознатијих глумаца, а ево како изгледа мајка Срђана Тодоровића (ФОТО)

Гласине о свађи датирају још из 2004. године, али је све испливало тек 2018. године. Наиме, након што је Сара Џесика Паркер изјавила саучешће Ким, јер јој је преминуо брат, Ким је на свом Инстаграм профилу јавно прозвала Сару и назвала је окрутном и лицемерком, те је оптужила да манипулише ситуацијом.

Сада се у целу збрку умешао и Крис Нот, познатији као „Зверка“ и, чини се, стао на страну Паркерове.

Прочитајте још: Свака веза пролази кроз ПЕТ ФАЗА, али већина парова остане заглављено у ТРЕЋОЈ

- Јако сам близак са Саром и Кимини описи ње нису ни близу истини. Свидела ми се, мислио сам да је дивна у серији, а неки људи наставе даље из својих разлога. Не знам који су били њени. Само бих волео да се цела ствар никада није догодила јер је било тужно и непријатно - рекао је Нот и додао да не воли када неко ружно говори о Сари Џесики Паркер јер она лако постане мета.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.