ТАЈНЕ ВРХУНСКИХ СВЕТСКИХ КУВАРА: Ево како месо да буде увек сочно и мекано (РЕЦЕПТ)
Ово је решење за вас
Ово је решење за вас
Осим за главно јело, пилетину можете да служите у салатама, да правите намаз од ње. Једина мана белог меса је та да ако се не припреми како треба, оно може да буде суво и помало безукусно
Испробајте најбољу маринаду за пилетину
Знамо да припрема меса без одговарајуће маринаде није баш најсјајнија
Кувари открили невероватан трик
Мешавина соли, уља и других састојака може свако месо да учини укуснијим само ако се правилно користи
Сува маринада припрема се лако.
Маринада је сигуран начин да спремите укусно месо.
Уколико желите да испечете рибу на мало другачији начин, онда пробајте ову маринаду.
Уз адекватну маринаду месо ће бити много укусније.