Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Бане Видаковић открио шта мисли о колеги Ненаду Јездићу

За само две недеље филм „Викенд са ћалетом“ видело је више од 20.000 људи

1605111901_bane-vidakovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / Дејан Јелача
Oglas

Један од јунака ове филмске приче је и Бане Видаковић који каже да се први пут у животу борио за улогу и то баш у овом филму. 

Прочитајте још: Познати глумац проговорио о трауми из детињства: Озбиљан страх сам имао, колена нисам осећао

- Нисам никада излазио са продуцентима и тако долазио до улога, него сам седео и чекао да ми зазвони телефон и да ми понуде улогу. Ово је први пут да сам се за неку борио. Срео сам Момчиловића и он ми је дао сценарио и рекао ми коју би улогу желео да играм, али ми је нагласио да прочитам цео текст и да му јавим која ми се улога највише допада. Он је сјајан писац и ова прича је чудна и занимљива, другачија, и немогуће је не заљубити се у њу. Дошао сам до пола сценарија, позвао сам га и рекао му да ја Бату коња знам и да желим баш њега да играм – рекао је познати глумац у емисији „Кец на једанаест“. 

Како је објаснио, Бата коњ је синергија различитих људи с београдског асфалта, ликова из његовог детињства које је познавао, попут Чите из Дома омладине. 

- У то време сам сређивао зубе и имао сам ону привремену протезу, „клепетушу“ и рекао сам Моми да ћу му на „вибер“ послати три минута импровизације па да одлучи да ли жели да ми да улогу. И тако сам ја одглумио та три минута без зуба и Мома ми је рекао да ћу у целом филму играти без зуба, да му се то много допада. Тако је и било – каже Видаковић и описује однос између њега и Ненадом Јездићем.

- Неко је то лепо рекао, каже: успели сте да направите везу између два мушкарца, а да не изгледа геј. Ми смо ортаци, пријатељи. Више Кашика, кога тумачи Ненад Јездић у филму брине о мени него ја о њему, а телохранитељ сам му. 

Прочитајте још: Том Круз је глумио СРБИНА! А да ли знате о ком филму је реч? (ВИДЕО)

- Мома је написао генијалан сценарио, а ја сам сам био изненађен колико смо добар филм направили када сам га погледао. То је тужна комедија, до пола филма сви вриште од смеха, а од пола... Мали Васа је већ феноменалан глумац и према послу има однос као да је одрастао човек. Језда и ја смо имали истог професора глуме и сјајну смо хемију направили. За мене Језда је пандан Бати животињи, он је права животиња. Немамо још једног таквог глумца, он је веома детаљан, прави штребер – рекао је Бане, а онда описао своју младост.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хи !!! 😳

А пост схаред бy Бранко Видаковић (@бане.видаковиц59) он

- Гимназију сам завршавао левом руком, онако београдски, ноншалантно. Лепо је Душко Радовић рекао: Београђани мисле да су тиме што су се родили у Београду већ довољно урадили. Тек сам на факултету стекао радне навике и постао озбиљан. У овом филму је реч о томе да Кашика након изласка из затвора и сазнања да му је остало још три месеца живота јер болује од рака – сада жели да поправи свој живот, али немогуће је поправити оно што је прошло. Шта је било – било је. Када је човек млад он гризе, гради каријеру, јури лову, и није код куће. Мене би деца заборавила, када одем на турнеју па ме нема по пет месеци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наочале... Прве!

А пост схаред бy Бранко Видаковић (@бане.видаковиц59) он

- Имам ту хроничну кривицу као и верујем већина мушкараца, што нисам био довољно код куће са децом. Али, мислим да те деца воле мимо рација, да је то инстинктивно, исконска љубав и да нема потребе за доказивањем, али ја сам много грешио. Обећавао сам оно што сам желео, а не оно што сам могао, а деца то памте. Много пута сам их разочарао, али моја деца знају да не постоји ништа што волим више од њих. Али није да никада нисам био ту, свирао сам им гитару пред спавање, причао им приче, читао бајке...  – искрен је Бане и открива да у младости није пазио са ким се дружи:

- Помислио би неко да са шездесет година имам већ довољно искуства и да сам до сада то научио... Али ето скоро сам опет направио исту грешку. Морате да пазите са ким седате у кола и са ким пијете кафу. Ја припадам тој генерацији која о томе није морала да води рачуна па се и данас тако понашам. Знате, ја сам од тринаесте године путовао Европом ауто-стопом. Ми смо живот доживљавали путем искуства, књига, филмова...Данашња деца свет доживљавају виртуелно.  Бане је открио и да би ако све буде по плану требало да крајем новембра почне да снима нову серију са невероватном глумачком екипом. 

Прочитајте још: Након смрти глумца настао хаос: Супрузи Шона Конерија прети затвор?

- Серија ће се звати „Три мушкарца и тетка“ и глумиће Сека Саблић и Пера Божовић, мали Јанкетић...  Сека је као Дафина која се враћа из деведесетих, излази из затвора и жели да започне нови бизнис, а ја сам јој био шофер, а данас сам таксиста. Већ сам вам много открио, више не смем – рекао је Бане. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas