Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ

Да ли сте икада пробали ПОЉУБАЦ ЛЕПТИРА? Сладак и нежан, показујете партнеру да се осећате сигурно са њим! (ФОТО)

Време је за нове ствари у вези.

1627845135_love-1612464_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Пољубац лептира је веома сладак и нежан пољубац који може изразити страст, љубав и наклоност. Савршен је зачин у вези.

Да бисте направили пољубац лептира, све што морате да урадите је да приближите лице партнеру тако да вам се очи скоро додирују и брзо треперите капцима, тако да се ваш партнер осећа као да га љубе љупка крила лептир.

Прочитајте још: О овом огласу прича цела Србија! Погледајте како симпатични дедица тражи љубав у новинама (ФОТО)

Корак по корак

1. Започните нежни тренутак са својом другом половином. Пољубац лептира најбоље функционише ако вас двоје лежите, седите једно поред другог у удобном и приватном окружењу или се само осећате блиски. Пољубац лептира је најбоље да урадите када сте сами, кад сте обоје опуштени, а прво би требало да се мазите, ушушкавате или мало додирујете. Мало је тешко прећи са нуле на пољубац лептира, а не желите да изненадите партнера.

2. Приближите своје лице лицу партнера. Можете чак почети са кратким, али значајним пољупцем у усне или образе. Сасвим је нормално да се лептир пољубац примени на почетку, у средини или на крају редовне сесије љубљења. Како се приближавате, тако можете и партнеру дати благи додир. Приближавање тела, а не само лица, додаће интимни ефекат пољупцу лептира.

3. Приближите очи. Можете покушати спојити лица тако да вам се оба ока поравнају, мада вам ово може бити већи изазов јер ће вам нос стати на пут. Такође можете само приближити десно око партнеровом десном оку или лево око ближе партнеровом левом оку. Крећите се полако, нежно и без напора.

4. Почните да трепћете, помало убрзано, да би вам трепавице заиста затрепериле. Ваше трепавице ће додирнути капак вашег партнера и подручје око очију, укључујући и трепавице. Можда ће ваш партнер одмах схватити игру, па ће почети и сам да трепће.

5. Покушајте да померате трепавице још брже како бисте повећали ефекат који желите.Смењујте брзину, идите полако, па брзо. Овај пољубац не траје дуго, само неколико секунди, али ће сигурно унети забаву у вашу везу.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas