Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШАРМАНТНО

"Да ме поштење и осмех и даље воде кроз живот": Жеља је глумца Зорана Пајића, а ево шта је пожелео свим читаоцима Новости

Шармантни и духовити глумац, Зоран Пајић, у свом маниру ексклузивно за Магазин Новости, открио је по чему ће памтити 2020. годину, али и који је најлепши поклон који је добио за новогодишње празнике.

1608736006_Zoran-Pajic.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / орангезо
Oglas

Ведрина и позитивност су особине које красе популарног глумца, Зорана Пајића, који је у новогодишњем интервјуу за Магазин Новости поделио са нама занимљиве детаље из свог живота, које сигурно нисте знали о њему.

Прочитајте још: Саша Ковачевић у новогодишњем интервјуу за Магазин новости: О каријери, девојци Зорани и жељама

Који новогодишњи поклон му је донео највећу срећу, али и које су његове жеље за 2021. годину, прочитајте у следећим редовима.

  • Који је најлепши поклон који сте добили за Нову годину?

- За мене су новогодишњи празници најлепше доба у години. Одмалена сам им се радовао, а то узбуђење траје и данас. Као клинац сам добио за поклон фигурице Нинџа корњаче од Деда Мраза и није било веће среће. Сваки пут када добијем специјално издање неког доброг филма, или серије на Блу-Реју баш се обрадујем. Мислим да ће тако бити и за ову Нову годину.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУ СЕРГЕЈА ЋЕТКОВИЋА: О детињству, родитељима, супрузи, ћеркама и музици

  • По чему ћете памтити 2020. годину ако изузмемо Корона вирус?

- Памтићу по дугим разговорима са блиским људима преко телефона током карантина, када смо разговарали о многим стварима и када сам их још боље упознао и учврстио наш однос. Ова година ми је потврдила да су људи који ме окружују моје највеће благо. Ти тренуци када сам их видео после два месеца изолације су ми доказали колико сам срећан човек. Ово је била једна од најтежих година, али ме је доста тога научила.

  • Која је Ваша новогодишња жеља?

- Да будем здрав и физички и психички, да ма шта се дешавало око мене, задржим здрав разум и да не скренем са пута који сам зацртао. Да ме поштење и осмех и даље воде кроз живот. Наравно, жеља ми је и да се све врати у нормалу и да наставим да радим свој посао, да добијем неке добре улоге и да на сцени наставим да размењујем енергију и емоцију са публиком.

Прочитајте још: ЛЕПА БРЕНА ЗА МАГАЗИН НОВОСТИ: Открила шта јој је новогодишња ЖЕЉА, а за наше читаоце има ПОСЕБНУ ПОРУКУ

  • Порука нашим читаоцима?

- Драги моји, желим вам да сте ми здрави, да грлите и љубите своје најмилије без страха, да вам у живот улазе само добронамерни људи, да путујете, да учите и сазнајете неке нове ствари, да чувате и поштујете једни друге, да имате среће у свему што радите и да у свом топлом дому када одете на спавање мирно и задовољно заспите свако вече. Срећна нам Нова 2021. година.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas