Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗИДОВИ

Дизајнери инсистирају, а КУПЦИ траже само ОВАКВЕ СТАНОВЕ

Много стакла, чак зидови од стакла, јер сви желе много светлости!

1598000418_Depositphotos_380465884_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

“Дај нам сунца” певао је Рони Дајсон рефрен песме “Акваријус” у чувеном мјузиклу “Коса”. Као да нам исто поручују и савремени дизајнери ентеријера, јер су зидове од стакла прогласили готово неопходним у сваком модерном дому.

Одабиром оваквог, прозирног, зида додајете потпуно нову димензију свакој просторији, па и кући у целини.

Прочитајте још: САВЕТИ ДИЗАЈНЕРА: Не правите од ДОМА СКЛАДИШТЕ

Мада на први мах можете да помислите да се они уклапају само у минималистички, “скандинавски” стил ентеријера, није тако. Одговарајућом комбинацијом са намештајем, дрвеним, бродским подом и теписима топлих боја и материјала, ваш стаклени прозор у свет изгледаће веома ефектно и природно, стварајући осећај да сте истовремено једним делом напољу, у шуми, на језеру, мору или међу облакодерима, у зависности од тога где живите.

Навуците завесе и ето приватности Фото: Депозит

Када се зажелите приватности или нешто пригушенијег светла, преко њих можете да навучете завесе или венецијанере, допола или само са стране, а потпуним прекривањем непровидним материјалима створићете утисак као да је реч о “правом” зиду.

Стакло се визуелно игра перцепцијом...

Стакло се лепо уклапа и у ћошкове, визуелно се “играјући” вашом перцепцијом. Ако желите да овакви зидови доминирају простором, одлучите се за оне који су геометријски “испресецани” дрветом или алуминијумом тако да стварају више квадрата. На тај начин више ће подсећати на прозоре, иако се пружају од пода до плафона.

Прочитајте још: ВЕОМА ЈЕ ВАЖНО где су ОГЛЕДАЛА у вашем ДОМУ: Ово каже ФЕНГ ШУИ

На крају, ево предлога и за мало смелије међу вама - нека зид од купатила буде потпуно стаклен, тако да можете да уживате у погледу, лежећи у омиљеној купки, а можете да га монтирате и унутар стана, уместо “обичног”.

И зид купатила нека буде стаклен!

Наравно, не заборавите да поставите завесе или ролетне на овако позициониран стаклени “излог”, којима ћете, када зажелите, добити на приватности. Одлучите се за оне које се лако подижу и спуштају помоћу даљинског управљача.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas