Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОРОДИЦА

Џејми Оливер објавио 7 здравих рецепата, а супруга додала приватне слике (ФОТО)

Џулс, супруга Џејмија Оливера, објавила је нову фотографију деце, а кувар вегетаријанске рецепте.

1620889657_JulesOliver.PNG
Фото: Instagram/ screenshot joolsoliver
Oglas

Џулс је управо објавила нову, приватну фотографију њених ћерки Попи (Мак) и Дејзи (Рада) и разнежила своје пратиоце. У исто време је њен супруг објавио вегетаријанске рецепте за ову недељу. Шта мислите ко је добио више лајкова?

Прочитајте још: АНАСТАСИЈА Ражнатовић прошетала нову фризуру! Модни хит или потпуни промашај? (ФОТО)

Џејми Оливер је објавио недељни мени са нових седам вегетаријанских рецепата као предлог за здравији живот. И за нове рецепте добио је 30.000 лајкова!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver)

На слици коју је објавила Џулс виде се Попи и Дејзи, које сада имају 19 и 18 година, како као девојчице сликане у потоку и шуми носе круне од лишћа. Мајка је слику потписала речима:

- Када су се Попи и Дејзи играле у џунгли. Баш сам волела та времена - каже Џулс.

Прочитајте још: АНАСТАСИЈА Ражнатовић прошетала нову фризуру! Модни хит или потпуни промашај? (ФОТО)

Џејми и Џулс имају петоро деце, а супруга славног кувара често објављује слике деце. Они су нарочито током изолације делили са пратиоцима приватан живот., па је тако Џејми прошлог месеца објавио како уживају у излету возећи се минијатурном железницом.

Стил 80-тих
Попи и Дејзи се облаче као из 80-тих и Џулс сматра да је смешно што се ћерке облаче исто као она.

Џулс, иначе, има колекцију дечије гардеробе од 2012. године под брендом "Little Bird", а пошто су њени модели изузетно попуалрни међу мајкама, њена линија ће бити у продаји и у радњама "Некста".

Имају петоро деце и Џулс има чувену колекцију дечије гардеробе

- Деца ме инспиришу за све што радим. Сви воле гардеробу, па ми се учинило да после толико облачења и свлачења треба да имам своју линију - каже Џулс.

Џулс и Џејми су се венчали 2000. године, а имају три ћерке Попи (19), Дејзи (18) и Петал (11), као и двојицу синова Бадија (11) и најмлађег Ривера (4).

Прочитајте још: ПОЛИЦИЈА у Дубаију привела на разговор ЕДИТУ Арадиновић и ТАМАРУ Милутиновић! (ФОТО/ВИДЕО)

Џејми Оливер је најавио детаље нове књиге коју је назвао "Together", а брачни пар често објављује приватне фотографије из живота њихове деце. Оливерови су најпознатија британска породица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas