Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЕКСЦЕНТРИЧНИ ЏАРЕД ЛЕТО, поред филлмске и музичке каријере, ОСНОВАО СВОЈУ РЕЛИГИЈУ: ''ДА, ОВО ЈЕ КУЛТ!'' (ФОТО)

Истина или жеља за привлачењем пажње?

1669645832_shutterstock_2073101267-Jared-Leto.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

У последње време, многи познати глумци и људи из шоу-бизниса, изненађују нас својим тајним животима и бизарним понашањем.
Од било које славне личности, можда је најмање шокантно да би један Џаред Лето(50) могао покренути култ. Овај талентовани глумац, уједно је и фронтмен групе 'Тхиртy сецондс то Марс'. Своју фасцинантну моћ трансформације показао је улогама Џокера у филму ''Одред отписаних'', убице Џона Ленона у ''Чаптер 27'', Паола Гучија у ''Гучијевима'', као и Оскаром награђеном улогом као трансродне- особе у 'Далас Бајерс клубу'.

Фото: Схуттерстоцк

Осим тога, Лето је познат као ексцентрик, склон бизарном понашању. Док је снимао 'Одред убица', донео је мртву свињу на пробу, како би му 'помогла да уђе у лик'. Такође је колегиници Маргот Роби остављао миша у кутији.

Прочитајте још: КЛУПКО СЕ РАЗМОТАВА: КО су можда главни и одговорни за контраверзну кампању бренда ''БАЛЕНСИЈАГА''- друштвене мреже ЗАПАЊЕНЕ СТИЛИСТКИЊОМ! (ФОТО)

У августу 2019.године, испливале су Џаредове фотографије на Твитеру, под хаштагом #МарИсланд ( ОствроМарс). Објава приказује Лета у белом огртачу, како подсећа на Исуса са дугом косом и брадом, окружен углавном женама, обученим слично, у белом. У опису стоји следеће: ''Да, ово је култ.''

Фото: Тwитер принтсрцеен/ 30сецондстомарс

Да ли жеља за привлачењем пажње, тек Лето је познат као неко ко обожава славу, скоро исто колико је склон чудном понашању. Након овое објаве, многе приче кренуле су да круже око глумца, док новинари и фанови покушавају да схвате шта се крије иза кампа, који је бенд направио на Медитеранском острву. Сви су почели да се питају да ли је на овом месту Џаред окупио следбенике, и основао сопствену религију.Како се наводи у понуди за боравак на овом месту, у понуди су и исте тетоваже за учеснике, као и часови јоге. 

Прочитајте још: ЗЛОСТАВЉАО ЖЕНЕ, ОПТУЖЕН ЗА КАНИБАЛИЗАМ, ПОРОДИЦА ГА СЕ ОДРЕКЛА: Глумац Арми Хамер се потпуно повукао из јавности, а сада изгледа ОВАКО (ФОТО)

Фото: Тwитер принтсрцеен/ 30сецондстомарс

Џаред је како се наводи, све време од избијања пандемије провео на овом острву, без Тв-а и Интернета, те се по повратку у цивилизацију изненадио ситуацијом. Могућности оснивања култа, изгледа да није једина оптужба на Џаредов рачун. Судећи по извештају у 'ЊуЈорк посту', Лето је заједно са члановима свог бенда, склон позивању малолетних девојкама на концерт, као и слању порука тинејџеркама. Такође, познато је да су га многе девојчице оптужиле за сексуално узнемиравање.
Лето није проглашен кривим ни за једну од оптужби, иако су годинама пријављиване непријатности које су младе жене доживљавале са њим.

Осим по свему наведеном, Лето је познат и по својим везама са глумицама Камерон Дијаз и Скарлет Јохансон, која му је наводно, сломила срце.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas