Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕРИЈЕ

ЕЛИФ је порасла и нећете погодити КАКО ИЗГЛЕДА и чиме се сада бави (ВИДЕО)

Сећате се мале Елиф, девојчице са кикицама? Серија се завршила, а девојчица је порасла!

Oglas

Изабела Дамла Гувенилир ће увек остати мала Елиф. Мада, данас је не би препознали, јер полако израста у прелепу девојку.

Прочитајте још: Није шминка, нису штикле! Ево који кућни УРЕЂАЈ је ЕМАНЦИПОВАО ЖЕНЕ

Серија "Елиф" важи за једну од најуспешнијих у Туркој свих времена. Серија је после 938 епизода завршена, а мала Изабела се припрема за нове улоге. И данас има дугачку косу, али нема плетенице. Она плива, игра тенис, бави се јахањем, вежба гађање из лука и стреле, а уз све то је и одличан ђак.

Изгубила све зубе!
Исабела и Елиф су заједно одрастале. Исабела је променила млечне зубе током снимања серије.
Серија Елиф је имала невероватних 938 епизода!

Током трајања серије њеним родитељима је било веома важно да Исабела не запостави школу. И у томе су успели! Тренутно је ђак шестог разреда државне школе, одлична је ученица и учествује у свим добротворним акцијама које организује школа. После завршетка средње школе, планира да студира медицину али и да настави да се бави глумом.

Прочитајте још: ПРОМАШАЈИ ГОДИНЕ! Ево које домаће познате личности су имале НАЈГОРА МОДНА ИЗДАЊА у 2020. години (ФОТО)

За разлику од ћутљиве, статичне девојчице Елиф која се никад не смеје, Исабела је стално у акцији, весела је, пуно прича, смеје се, дружи се, учи да свира клавир, игра тенис.

Прочитајте још: Како Ана Ивановић прославља Божић? Честитала празник свм верницима који данас славе

Ускоро слави рођендан
Исабела је рођена у Њујорку 2009. године, а са четири и по године је почела да глуми у серији "Елиф".Исабела живи са мамом, татом, старијом сестром Назли и два пса у великој породичној кући у малом месту Шиле близу Истанбула.

Прошле године снимила је серију "Чекајући Бахар" у којој је играла главну улогу, Бахар.

Због пандемије коронавируса, престали су после 120. епизоде са снимањем.

- Кад сам била у Индонезији, мислим да сам тада највише постала свесна колико сам позната. Пишу ми из целог света где се приказује Елиф, сви воле Елиф. Мени слава није важна, важно ми је да сам срећна - каже Изабела.

Прочитајте још: Ко је радио као портир у лудници, а ко је био гробар? Пре него што су постали познати СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ су се бавиле овим пословима

Попут многих девојчица и Исабела има Јутјуб канал "Покито" који је изузетно популаран и има скоро 200.000 пратилаца. Недавно је објавила како кити новогодишњу јелку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas