Oglas
· · Komentari: 0
SERIJE

ELIF je porasla i nećete pogoditi KAKO IZGLEDA i čime se sada bavi (VIDEO)

Sećate se male Elif, devojčice sa kikicama? Serija se završila, a devojčica je porasla!

Oglas

Izabela Damla Guvenilir će uvek ostati mala Elif. Mada, danas je ne bi prepoznali, jer polako izrasta u prelepu devojku.

Pročitajte još: Nije šminka, nisu štikle! Evo koji kućni UREĐAJ je EMANCIPOVAO ŽENE

Serija "Elif" važi za jednu od najuspešnijih u Turkoj svih vremena. Serija je posle 938 epizoda završena, a mala Izabela se priprema za nove uloge. I danas ima dugačku kosu, ali nema pletenice. Ona pliva, igra tenis, bavi se jahanjem, vežba gađanje iz luka i strele, a uz sve to je i odličan đak.

Izgubila sve zube!
Isabela i Elif su zajedno odrastale. Isabela je promenila mlečne zube tokom snimanja serije.
Serija Elif je imala neverovatnih 938 epizoda!

Tokom trajanja serije njenim roditeljima je bilo veoma važno da Isabela ne zapostavi školu. I u tome su uspeli! Trenutno je đak šestog razreda državne škole, odlična je učenica i učestvuje u svim dobrotvornim akcijama koje organizuje škola. Posle završetka srednje škole, planira da studira medicinu ali i da nastavi da se bavi glumom.

Pročitajte još: PROMAŠAJI GODINE! Evo koje domaće poznate ličnosti su imale NAJGORA MODNA IZDANJA u 2020. godini (FOTO)

Za razliku od ćutljive, statične devojčice Elif koja se nikad ne smeje, Isabela je stalno u akciji, vesela je, puno priča, smeje se, druži se, uči da svira klavir, igra tenis.

Pročitajte još: Kako Ana Ivanović proslavlja Božić? Čestitala praznik svm vernicima koji danas slave

Uskoro slavi rođendan
Isabela je rođena u NJujorku 2009. godine, a sa četiri i po godine je počela da glumi u seriji "Elif".Isabela živi sa mamom, tatom, starijom sestrom Nazli i dva psa u velikoj porodičnoj kući u malom mestu Šile blizu Istanbula.

Prošle godine snimila je seriju "Čekajući Bahar" u kojoj je igrala glavnu ulogu, Bahar.

Zbog pandemije koronavirusa, prestali su posle 120. epizode sa snimanjem.

- Kad sam bila u Indoneziji, mislim da sam tada najviše postala svesna koliko sam poznata. Pišu mi iz celog sveta gde se prikazuje Elif, svi vole Elif. Meni slava nije važna, važno mi je da sam srećna - kaže Izabela.

Pročitajte još: Ko je radio kao portir u ludnici, a ko je bio grobar? Pre nego što su postali poznati SVETSKE ZVEZDE su se bavile ovim poslovima

Poput mnogih devojčica i Isabela ima Jutjub kanal "Pokito" koji je izuzetno popularan i ima skoro 200.000 pratilaca. Nedavno je objavila kako kiti novogodišnju jelku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas