Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
2021.

Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

Године 2021. родиће се нови свет, бољи него досадашњи, али ће целу годину прожети економски проблеми који ће погодити многе земље, а нарочито САД.

1607420666_TatianaBorsch.PNG
Фото: Instagram/ screenshot tatiana_borsch
Oglas

Чувени московски астролог Татјана Боршч поново је изнела предвиђања за 2021. годину. За почетак она, у чланку са насловом "Свет се мења на боље" каже:

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

- Наредну, 2021. годину немогуће је одвојити од догађаја ове, 2020. године, јер су садапочеле промене које су неповратне, не могу да се зауставе и сви ће их осетити, буквално сваки појединац - каже Татјана.

Фото: Пиксабеј

Ако је за утеху - Татјана каже да ће то бити промене на боље иако их многи не примећују. Наиме, ускоро ће их сви осетити.

Серија протеста је неминовна, јер је Водолија синоним за слободу.

"Стари политички системи виће замењени новим, али они ће бити много агресивнији, па ће аутоматски изазвати серију протеста сиромашних. Када уђемо у "еру Водолије" бројни социјални немири ће изаћи на видело, неравноправност ће бити очигледна. Водолија је синоним за слободу, равноправност, братство, а тога бити неће" - пише Татјана.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

IТатјана се посебно посветила ситуацији у САД. Она објашњава да ће у најскоријој будућности његов хороскоп показати најгоре аспекте.

Бајден у Белој кући? Хм
Ако Џо Бајден стварно уђе у Белу кућу трансфер власти неће проћи мирно и тешко да ће у њој остати читав мандат.
Бајденов хороскоп је ужасан и низаће му се проблем за проблемом!

Аспект између Сатурна и Месеца показују здравље и професионалне проблеме. Веровали или не, али Бајдену је овај аспект дуплиран неколко пута, а проблеми ће почети од децембра 2020. до фебруара 2021. године.

Прочитајте још: Раде Поповић, начелник Београдске криминалистичке полиције, добио је ЗАДАТАК: Ко је убио мултимилионерку Драгу Митрићевић?

- Наредни период ће бити веома, веома изазован за Бајдена, јер му предстоје конфликти и проблеми, па нисам сигурна да ће моћи да испуни обећања која је дао, што ће изазвати додатне проблеме - каже она.

Финансије ће бти на удару, не ризикујте Фото: Пиксабеј

Татјана очекује сијасет финанасијских проблема: људи ће губити посао, фирме ће пропадати, послови ће се урушавати, неће бити новца, односно биће га, али неће циркулисати.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Сепаратизам у САД?
Проблем је што ће слаба Америка улазити у сукобе са другим земљама, чиме ће додатно слабити долар. Веровали или не, али у САД ће се због тога појавити сепаратистичке идеје и неке државе неће више хтети да прате Вашинтон. Ипак, неће доћи до распада САД.

- Најгори период 2021. године биће од јануара до марта, а следећи проблеми наступају од јула и трајаће све до јануара 2022. године када Сатурн и Уран праве негативан аспект. Током тог времена биће највише економских и финанаијских проблема, али и међуљудски односи ће бити нарушени - истиче астролог.

Кина ће јачати, а амерички начин живота ће се урушити раније него што се мисли...

Тада, међутим, почиње прави конфликт између старог и новог начина живота, и после тога ће се неповратно све променити.

- Кина ће само јачати, а ЕУ и САД ће само слабити, па немојте се зачудити ако се "амерички начин живота" уруши брже него што сте мислили - каже Татјана.

Не улазите у бизнисе, несигурне послове...

У приватном животу "обичних људи" Татјана види доста развода, раскида и раздвајања. Незадовољни више неће трпети једни друге, а то је боље него да насрну физички да решавају проблеме.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

- Током овог периода финанасије ће бити угрожене, што је нормално у свакој транзицији, а то значи да не треба да улазите у ризичне послове, улажете у несигурне бизнисе, стављате кућу под хипотеку. Једноставно, боље је да штетиде и чекате него да све изгубите непромишљено - закључује Татјана Борч.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas