Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИДЕО ИГРИЦЕ

FIFA играчи више НЕЋЕ ПРОСЛАВЉАТИ ПОСТИГНУТИ ГОЛ! Макар не у игрици...

Играчи ће имати прилике да уживају у никада реалнијим симулацијама фудбалских утакмица, али за један, најзначајнији детаљ гејмери ће остати ускраћени

1600727147_fifa.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Најновија верзија једне од најпопуларнијих видео игрица за љубитеље фудбала, FIFA 21 на срећу играча долази већ крајем октобра. Ипак, гејмери ће остати ускраћени за неколико начина прослава поготка како би се сузбило "токсично понашање међу супарничким играчима".

Прочитајте још: Технолошка ПОБЕДА: Европол разбио мрежу за комуникацију коју су користиле ХИЉАДЕ КРИМИНАЛАЦА

Нова симулација омиљеног мушког спорта у облику FIFA 21 долази са неколико кључних новина, од којих се најбитнија тиче укидања начина прославе постигнутог поготка самих фудбалера.

Прочитајте још: НЕ НАСЕДАЈТЕ! Направите сами НЕОПХОДАН део за МОБИЛНИ (ВИДЕО)

Наиме, играчи више неће моћи да користе популарну гестикулацију ућуткивања приликом прославе гола, која се неретко користила за изругивање и омаловажавање саиграча. Осим тога, на овај начин ограничиће се и време прославе поготка, али и одуговлачење саме утакмице.

Уклањање прослава голова који се сматрају токсичним неће променити природу игре нити осећај губљења утакмице

Прочитајте још:  НАЈБОГАТИЈИ! Да је марио за новац, Тесла би када је умро имао ТАЧНО ОВОЛИКО НОВЦА НА РАЧУНУ! (ВИДЕО)

- Поједини начини прославе поготака уклоњени цу из игре, након што су то затражили сами гамери. Заједница нам је потврдила да постоје токсична понашања у игри и ми смо одлучили да их уклонимо из нове верзије игрице. Стога, уклонили смо неке начине прославе поготака за које људи сматрају да нису баш најбоље - објашњава Сем Ривера, главни продуцент FIFA 21.

Прочитајте још: Технолошка ПОБЕДА: Европол разбио мрежу за комуникацију коју су користиле ХИЉАДЕ КРИМИНАЛАЦА

Тако ће саме прославе голова бити краће него раније, а уклањање прослава голова који се сматрају токсичним неће променити природу игре нити осећај губљења утакмице.

FIFA је и даље једна од најпопуларнијих игара на свету, а биће доступна и за нове, очекиване конзоле Xbox Series X и PlayStation 5. Нова графика на новим конзолама бити боља него на прошлој верзији, захваљујући предностима њихове напредне хардверске технологије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas