Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА

Избришите боре намирницама из ваше кухиње

Направите сами маску

1619627654_pexels-koolshooters-7143285.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Жене велике количине новца троше на разне препарате против бора. Ипак, у својој кући сигурно имате састојке, којима можете направити потпуно природну маску.

Прочитајте још: За ЈАЧЕ НОКТЕ пресудан је један ВИТАМИН, а пронаћи ћете га у овом ВОЋУ

Маска од јаја и меда: Извадите из фрижидера једно јаје и умутите беланце са две кашике меда. Нанесите на предео који желите да третирате против бора и оставите да одстоји 30 минута па исперите врућом водом. Ово је одлична маска за ревитализацију лица.

Након чишћења лица спремите маску за затезање коже лица. За њу вам је потребно беланце коме ћете додати кашичицу брашна, најбоље кукурузног. Нанесите је на лице, то јест предео који желите да третирате, а затим сачекајте да се осуши па благо истрљајте лице пешкирем и исперите млаком водом.

Маска од јабуке: Одличан антирид јесте и јабука. Нарендајте комадић овог воћа и исцедите сок па њиме премажите лице. Држите 20 минута а затим исперите лице и нанесите крему коју иначе користите. Ова маска помаже да ваше лице буде свеже и затегнуто, а боре се мање примећују.

Прочитајте још: Нокти у СЛАДОЛЕД бојама ће вас РАСПАМЕТИТИ: Што разнобојније, то је модерније! (ФОТО)

Маска од кромпира: Пре свега лепо оперите и очистите кромпир а затим га изрендајте баш ситно и нанесите на лице. Оставите да стоји 20 минута па исперите млаком водом. Ова маска се широко препоручује јер може врло лепо да хидрира кожу. Такође, кромпир садржи витамине Е и Ц па зато успорава старење и спречава настанак нових бора.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas