· · Коментари: 0
МЛАДОЛИКОСТ

Изгледа као девојчица: Ова "бомба" збуни људе кад покаже личну карту и сви мисле да је млађа од ћерке (ФОТО)

Године су само број.

1613561715_Captureasf.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / макеуп_бy_веена

Бјути терапеуткињи и професионалној шминкерки која успешно пркоси годинама незнанци често говоре како изгледа барем 10 година млађе, па тако и претпостављају да јој је њена двадесетогодишња млађа ћерка заправо – сестра.

Вена Најер (48) из Слоугха у Берксхиреу открила је да људи остану збуњени када им каже колико има година. Ова мајка двоје деце, која је висока једва метар и по, признала је да је њеној ћерки Ангели (28) "неугодно" када људи претпостављају да су њих две сестре.

Мало је припомогао и ботокс

Тврди да не постоји тајна за њен младолик изглед, али захвална је на доброј генетици, због које и њеној ћерки често говоре да изгледа пуно млађе и да многи мисле да је средњошколка. Иако признаје да је убризгала ботокс у чело 2018. године, каже како јој хидратација коже четири пута дневно увелико помаже у одржавању младалачког изгледа.

Прочитајте још: Српска блогерка са Малте: Нена Каy за Магазин Новости открива неприкосновене модне савете за све даме (ФОТО)

- Људи су шокирани када им кажем своје године. Често мисле да сам барем десет година млађа. И природно сам ситна, па и то помаже у младоликом изгледу. Не памтим колико пута сам морала да доказујем своје године показујући личну карту. Људи увек претпостављају да смо Ангела и ја сестре, што мислим да је сјајно, али њој буде неугодно - испричала је Вена.

Прочитајте још: Колико дуго можемо да одлажемо шишање косе? Ово је идеално време за одлазак код фризера

Говорећи о свом режиму неге коже, 48-годишњакиња је открила како пази да је хидрира четири пута дневно због екцема и да на лицу увек носи крему са заштитним фактором 50.

Не држи никакву посебну дијету

- Мислим да је уобичајена погрешка старијих жена то да се држе једне рутине јер је то деловало у њиховим 20-има и 30-има. Али, како старимо, кожа губи еластичност и захтева различите производе - рекла је Вена.

Прочитајте још: Имате КРУПНЕ ОЧИ? Примените ове технике шминкања и одушевите све

Признала је да, иако изгледа млађе него што јесте, да је почела да се осећа старом када је прошла менопаузу, али се одлучила за хормонску надомесну терапију, за коју тврди да је чаробна и да је засигурно помогла да јој кожа и коса буду у добром стању.

- Не ради се овде само о производима за улепшавање, већ и о менталном здрављу. Свакако избегавам појаву екцема и цеђења бубуљица. Нећу да лажем и да кажем да се држим неке урнебесно строге дијете и пијем пуно воде јер то не чиним. Али са годинама постајем све свеснија онога што уносим у своје тело. Све у свему, позитивна сам особа која се брине о себи и мислим да зато изгледам млађе - закључила је атрактивна мајка.

Прочитајте још: Самохрана мајка сваке године потроши око 260 000 динара да себи купи поклоне за Дан заљубљених (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.