Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

"Када сам га угледала, знала сам да је он моја сродна душа": Љубавна прича Јане (21) и Питера (48) пркоси свакој разлици у годинама (ФОТО)

Пар је почео чешће да се виђа прошле године, када се Јана доселила у други град због студија.

1611234658_cfdsfda.png
Фото: Принтскрин / инстаграм / 30цхрониа
Oglas

Јана Леонхардт (21) није тражила љубав када је пре нешто више од три године на Јутјубу видела профил професора филозофије Питера Хеинрича (48).

Међутим, када је почела да прати његове видео снимке који су јој се допали, одлучила је да му пошаље мејл са циљем да поразговара с њим о филозофији.

Прочитајте још: Данијела (18) је умрла јер није знала да је трудна: Отац детета сломљен - "Не желим да останем и без сина"

Након што је Питер одговорио на Јанин први мејл, почели су дописивање које је трајало три месеца, а онда су  прешли на видео позив "фејс тајм" где су знали сатима да разговарају.

Данас је овај пар у срећној вези и тврди да "љубав не познаје године"

А онда су донели одлуку да се упознају. Питер је у децембру 2017. године путовао 400 километара од свога дома у Франкфурту како би је видео.

Прочитајте још: КОНОБАРИЦА ХЕРОЈ: Спасила живот дечаку живот од родитеља злостављача (ВИДЕО)

Иако је Јана тада знала да жели да буде у вези с њим, Питер није био толико сигуран због велике разлике у годинама. После две године "опуштеног" забављања, Питер је схватио да не може више да крије осећања и питао је од Јану да му буде девојка. 

- Никад нисам сањала да будем са старијим мушкарцем, посебно са осамнаест година. Била сам фокусирана на своје образовање и нисам имала времена да размишљам о везама  - рекла је Јана.

- Надала сам се да ћу студирати или филозофију или психологију на универзитету, јер сам била заинтересована за обе теме. Због овога сам већину слободног времена проводила гледајући образовне видео-записе на јутјубу када сам у својим предлозима наишла на један заиста занимљив наслов.

Гледајући снимке овог човека она је све више била опчињена њим и решила је да му пошаље поруку, причајући му мало о себи и о својим погледима на филозофију. После само неколико сата, добила је одговор. Након тога су уследила вишесатна дописивања и видео позиви. Пошто је знала да је родитељи неће пустити да оде из града, замолила га је да дође у њено родно место.

Прочитајте још: И ДАЉЕ МИСТЕРИЈА: Шта је усмртило Мајкл Џексона?

- Упознали смо се отприлике четири недеље након тог видео позива и чим ми је пришао, срце ми је стало. Знала сам да је то љубав на први поглед и после неколико сати разговора и шетње, пољубили смо се.

Она каже да су тек после две године започели праву везу, када је она кренула на студије и тада је свима рекла за њихову љубав. Пријатељи су је подржали, али породица није.

Прочитајте још: Гробови ових девојака и данас СВЕТЛЕ ноћу, а њихова прича ЛЕДИ КРВ у жилама

- Мислим да је моја веза покварила мој однос са родитељима, а Питерови родитељи одбијају да нас виде заједно - али ми нећемо одустати од љубави само због мишљења других. Никада се нисмо свађали јер знамо да је комуникација важна, посебно код везе на даљину и заиста се осећам да сам упознала сродну душу - завршила је Јана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas