· · Komentari: 0
LJUBAV

"Kada sam ga ugledala, znala sam da je on moja srodna duša": LJubavna priča Jane (21) i Pitera (48) prkosi svakoj razlici u godinama (FOTO)

Par je počeo češće da se viđa prošle godine, kada se Jana doselila u drugi grad zbog studija.

1611234658_cfdsfda.png
Foto: Printskrin / instagram / 30chronia

Jana Leonhardt (21) nije tražila ljubav kada je pre nešto više od tri godine na Jutjubu videla profil profesora filozofije Pitera Heinriča (48).

Međutim, kada je počela da prati njegove video snimke koji su joj se dopali, odlučila je da mu pošalje mejl sa ciljem da porazgovara s njim o filozofiji.

Pročitajte još: Danijela (18) je umrla jer nije znala da je trudna: Otac deteta slomljen - "Ne želim da ostanem i bez sina"

Nakon što je Piter odgovorio na Janin prvi mejl, počeli su dopisivanje koje je trajalo tri meseca, a onda su  prešli na video poziv "fejs tajm" gde su znali satima da razgovaraju.

Danas je ovaj par u srećnoj vezi i tvrdi da "ljubav ne poznaje godine"

A onda su doneli odluku da se upoznaju. Piter je u decembru 2017. godine putovao 400 kilometara od svoga doma u Frankfurtu kako bi je video.

Pročitajte još: KONOBARICA HEROJ: Spasila život dečaku život od roditelja zlostavljača (VIDEO)

Iako je Jana tada znala da želi da bude u vezi s njim, Piter nije bio toliko siguran zbog velike razlike u godinama. Posle dve godine "opuštenog" zabavljanja, Piter je shvatio da ne može više da krije osećanja i pitao je od Janu da mu bude devojka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 30Y (@30chronia)

- Nikad nisam sanjala da budem sa starijim muškarcem, posebno sa osamnaest godina. Bila sam fokusirana na svoje obrazovanje i nisam imala vremena da razmišljam o vezama  - rekla je Jana.

- Nadala sam se da ću studirati ili filozofiju ili psihologiju na univerzitetu, jer sam bila zainteresovana za obe teme. Zbog ovoga sam većinu slobodnog vremena provodila gledajući obrazovne video-zapise na jutjubu kada sam u svojim predlozima naišla na jedan zaista zanimljiv naslov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 30Y (@30chronia)

Gledajući snimke ovog čoveka ona je sve više bila opčinjena njim i rešila je da mu pošalje poruku, pričajući mu malo o sebi i o svojim pogledima na filozofiju. Posle samo nekoliko sata, dobila je odgovor. Nakon toga su usledila višesatna dopisivanja i video pozivi. Pošto je znala da je roditelji neće pustiti da ode iz grada, zamolila ga je da dođe u njeno rodno mesto.

Pročitajte još: I DALJE MISTERIJA: Šta je usmrtilo Majkl Džeksona?

- Upoznali smo se otprilike četiri nedelje nakon tog video poziva i čim mi je prišao, srce mi je stalo. Znala sam da je to ljubav na prvi pogled i posle nekoliko sati razgovora i šetnje, poljubili smo se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 30Y (@30chronia)

Ona kaže da su tek posle dve godine započeli pravu vezu, kada je ona krenula na studije i tada je svima rekla za njihovu ljubav. Prijatelji su je podržali, ali porodica nije.

Pročitajte još: Grobovi ovih devojaka i danas SVETLE noću, a njihova priča LEDI KRV u žilama

- Mislim da je moja veza pokvarila moj odnos sa roditeljima, a Piterovi roditelji odbijaju da nas vide zajedno - ali mi nećemo odustati od ljubavi samo zbog mišljenja drugih. Nikada se nismo svađali jer znamo da je komunikacija važna, posebno kod veze na daljinu i zaista se osećam da sam upoznala srodnu dušu - završila je Jana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.