Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ким Кардашијан - СТРОГ ПОСЛОДАВАЦ: Њени запослени морају да носе УНИФОРМЕ

''Имам и приручник'', изјавила је она

1672319729_shutterstock_768658681-Kim-K-naslov.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Медијски могул Ким Кардашијан(42), током интервјуа у подкасту Енџи Мартинез, открила је пуно интимних детаља. Говорећи колико јој тешко пада заједничко родитељство са Кањеом Вестом, Ким се чак и расплакала.
Теме за разговор биле су и њена каријера у правосуђу, као и естетика и енергија њене канцеларије.
Ким је говорила да је свој пословни простор уредила као и свој дом- у минималистичком и монохроматском стилу.

Прочитајте још: Ким Кардашијан о заједничком родитељству са Кањеом: "Морам да имам тај осмех на лицу и да пуштам његову музику"

Због ове посвећености том стилу, њени запослени такође имају веома стриктан дрес- код. У једном моменту разговора, Ким је добила питање да ли сви који раде код ње морају да буду слично обучени, и да ли је ово намерно. 
- Апсолутно, рекла је Ким- имају униформе. Није то као ''хеј, ово је твоја униформа'', више је као дозовљена палета боја. Имам приручник, додала је она.

Затим је у даљем разгоивору навела које су боје дозвољене, које њени запослени могу да носе:

- Сиве, тонови сиве, црна, тегет, бела, крем и каки. Мислим, можемо да се задржимо код свих неутрални боја. Нема пуно блокирања боја, навела је она.

Прочитајте још: КАРДАШИЈАН-ЏЕНЕР СТИЛ: Крис Џенер и остатак породице, ГАЛА прославом обележавају Божић сваке године (ФОТО/ВИДЕО)

Строго или не, тек Ким је навела да је људима било у реду да се тако облаче, те да их такав стил чини да се осећају ''зен'', како су се сами изјаснили. 

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas