· · Komentari: 0

Kim Kardašijan o zajedničkom roditeljstvu sa Kanjeom: "Moram da imam taj osmeh na licu i da puštam njegovu muziku"

Kim Kardašijan se ovog proleća zvanično razvela od repera Kanje Vesta. Ni ovaj razvod u svetu Holivuda nije mogao da prođe bez tenzija

1672148379_4f174d2d439cdc501b08ca872987af70f621ce4b.jpg
Foto: Profimedia

Kim je u nedavnom intervjuu otkrila sa kojim se problemima suočava kada je u pitanju deljenje roditeljstva sa reperom, priznajući da je bilo jako teško odgajati četvoro dece od razvoda. Nekadašnji par deli četvoro dece, Nort, Čikago, Psalm i Sejnt.

Kako kaže, najvažnije je da zaštiti decu od negativnih komentara koji su upućeni njihovom ocu, ali i želela je da zaštiti i bivšeg surpuga.

- Definitivno sam ga zaštitila i još ću ga štititi. U očima moje dece – za moju decu - objasnila je Kim (42).

Pročitajte još: Princ Luis je ponovo ukrao šou: Sećamo se kada je čupao Kejt Midlton, a sada trči za porodicom na Božić (VIDEO)

- Moja deca, oni ništa ne znaju. Niko od druge dece nikada nije ništa rekao mojoj deci. Štitim ih što se tiče televizora i sadržaja koji je uključen. To je moj posao - rekla je Kim u intervjuu sa Endžijem Martinezom, prenosi Metro.

Ona deci pušta Kanjeovu muziku i bez obzira na sve ga poštuje:

- Ako žele da slušaju muziku svog oca, bez obzira šta se dešava, moram da imam taj osmeh na licu i da puštam njegovu muziku i pevam i da se ponašam kao da je sve u redu. Čim ih ostavim, mogu dobro da se isplačem. Teško je. Zajedničko roditeljstvo je zaista jebeno teško - iskrena je bila Kim.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.