· · Коментари: 0
хорор

Исповест жене из Сребреника: "Прво су се деца РАЗБОЛЕЛА, нашла сам КРВАВУ ЉУСКУ, а онда је КЛУПКО ПОЧЕЛО ДА СЕ ОДМОТАВА"

Црна магија је пре неколико месеци претила да разруши њихово породично гнездо.

1600936647_Depositphotos_240790168_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Након што је изгубила највољеније, Мерима је схватила да постоји нешто више, нека магија, што је касније и доказала.

- Схватила сам да не умем да тумачим те знакове, па сам настојала да их избегнем, игноришем. Но, нешто друго, вредно попут живота, знам препознати. Магија знам како изгледа - започиње своју исповест Мерима В. из Сребреника.

У наставку говори како се удала са непуних 18 година. О мужу и годинама проведеним у браку, има само речи хвале. Но, црна магија је пре неколико месеци претила да разруши њихово породично гнездо.

Прочитајте још: Вељко Милковић из Новог Сада је пловио ИСПОД ДУНАВА, нашао ходник и КРСТ, а иза свега се крију ПРИЧЕ (ФОТО)

- Нас двоје никад нисмо имали тајни. Посветили смо се једно другоме и деци. Деца су нам светиња. Са свима смо се добро слагали, са мојом и његовом породицом, комшијама, колегама. Нисмо имали ни финансијских, нити било каквих других проблема. А онда, преко ноћи, све добро стаде, а сво зло крену - присећа се Мерима.

Фото: Депосит

Прво су јој се, како каже, деца разболела. Докторима непозната кожна болест, захватила је обоје деце, а кривица беше приписана Мерими.

- По први пут у животу, муж, свекар, свекрва, сви се окомише на мене. Оптужише ме да сам децу водила својима, да их нисам пазила те да су се ошугала код мојих…

Увуче нам се тако нагло нека хладноћа у дотад савршене односе, да се то речима не може описати. Тако је почело, а завршило се умало разводом. И папире смо били предали на суд - присећа се Мерима мучних момената…

Прочитајте још: ОТКРИВЕНО зашто су ЛАГАЛИ: Ледени брег није потопио ТИТАНИК, већ је разлог веома ЛОГИЧАН

Да је жртва магије, посумњала је одмах, јер, како наглашава, 17 година хармоније не нестаје баш тако лако. Сумње су потврђене с проналаском сумњивих ствари испод кауча, у дрвима, ћошку гараже…

- Знала сам да је то магија. То се препозна, осети! Љуске од јаја попрскане крвљу, некакви услови помешани са земљом и другим нечистоћама, било је свега. Нажалост, нисам знала како на исправан начин третирати те ствари.

Тако сам ставила рукавице на руке и све спалила, мислећи да сам се с тим, решила и проблеме. Но, нисам. Све се пореметило. Односи с родбином, комшилуком, радним колегама. Најтеже су ми пали затегнути односи унутар нашег дома.

Прочитајте још: Снимљен глобус који светли и нестаје у вулкану: "Били су ВИСОКИ и ПЛАВИ, а у ПЛАНИНИ су оставили базу НЛО"

- На сву срећу, брзо сам реаговала, овог пута исправно. Консултовала сам се с духовном исцељитељком. Она је знала шта треба да чиним. Посаветовала ме, радила третман поништавања магије, дала ми научену воду, животни печат. Па чак и открила како је љубоморна жена, злобна и завидна, магијом наумила пореметити нашу срећу. Успела је, али само на кратко. Ја јој се нећу светити али видим да јој се зло већ обија о главу. Тако то бива. Иначе, мир се опет вратио у мој дом захваљујући исцељитељки - испричала је Мерима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.