Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОМО

НАЈБОЉИ ДОМАЋИ ХИТОВИ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: Апликација Блакан Мусиц доноси ваше омиљене песме регионалних извођача!

Издавачка кућа "Цитy Рецордс" већ 24 године својим стилом, савременошћу и квалитетом диктира трендове у популарној музици на овим просторима.

1622030256_Balkan-Myusic.png
Фото: Промо
Oglas

Управо под окриљем најпознатије издавачке куће на Балкану „Цитy Рецордс“ и у корак са свим светским трендовима и потребама корисника, настала је нова стреаминг платформа Балкан Мyусиц , која доноси најбољу музику на било ком уређају. 

Са богатом базом од на десетине хиљада најбољих домаћих хитова најразличитијих жанрова, апликација Балкан Мyусиц нуди могућност да слушате омиљене песме домаћих и регионалних извођача путем мобилног уређаја, таблета или рачунара у било ком тренутку где год да се налазите.

Фото: Промо

Стреаминг платформа Балкан Мyусиц, са искључиво домаћом музиком, првих месец дана од активације бесплатна за све кориснике, а након истека промо периода месечна накнада износи 399 динара, односно 3,99 евра.
 
Још једна ствар која платформу Балкан Мyусиц издваја јесте што је доступна свима – можете је преузети на неколико начина. Уколико сте корисник Телекома Србија, све што треба да урадите је да се региструјете преко услуге МТС Мој налог. Потребно је да на сајту мтс.рс изаберете опцију АПЛИКАЦИЈЕ, затим пронађете Балкан Мyусиц и кликнете на опцију АКТИВИРАЈ УСЛУГУ, унесете своје податке (корисничко име и шифру за ваш МТС Мој налог) и првих 30 дана потпуно бесплатно уживате у најбољим домаћим и регионалним песмама.

Други начин јесте преузимање апликације Балкан Мyусиц путем Апп продавнице (за Аппле кориснике), Гоогле Плаy продавнице (за Андроид кориснике) и АппГаллерy продавнице (за Хуаwеи кориснике). У зависности од модела телефона, са одговарајуће продавнице преузмите апликацију Балкан Мyусиц и креирајте свој налог који онда можете користити на свом мобилном телефону, таблету и лаптоп или десктоп рачунару. Након бесплатног промо периода од месец дана, претплата је 3,99 евра месечно.

Фото: Промо

Апликација Балкан Мyусиц доступна је за преузимање и путем кредитне платне картице, а ускоро ће пријављивање на ову стреаминг платформу бити доступно и једноставним слањем СМС поруке. 

Уз веома приступачну месечну накнаду, платформа Балкан Мyусиц нуди велики избор најпопуларније домаће музике коју можете слушати у сваком тренутку. Све информације о апликацији Балкан Мyусиц и начинима пријаве можете сазнати на новом порталу www.цитyрецордс.рс или на МТС-овим сајту мтс.рс .

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas