Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАЗНИК

Најлепше честитке за 8. март

Светски дан жена, 8. март, посебно је посвећен равноправности жена. Нека то буде дан када ћете свим оним женама које су вам важне у животу показати колико их волите и изразити им захвалност за све што вам пружају.

1614868330_Depositphotos_183805346_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Магазин Новости вам жели да овог 8. марта схватите да свака од нас у себи крије богињу која је спремна да оствари сан, да воли и живи љубав, да привуче мир и остварење амбиција.

Представљамо вам топ 10 чеситки које можете послати свим оним дамама које су  вам посебне у животу.

Прочитајте још: Најемотивније и најлепше честитке упућене другарици за рођендан

1. Буди поносна што си мудра и јака. Буди срећна што умеш да волиш и што си вољена. Буди радосна што у себи имаш снагу да промениш свет. Овом поруком шаљем ти добре вибрације и пуно љубави на твој посебан дан.

2. Једној, посебној! Срећан 8. март!

3. Ти си моја подржка и моја инспирација, ти си моја утеха и моја мотивација! Желим ти срећан сваки дан!

4. Желим ти да сваког дана будеш посебна, јединствена и вечно верна себи. Срећан ти 8. март!

Прочитајте још: "Она је мој Бог": Љубавну причу Драгана Гагија Јовановића и Бранке Пујић прочитаћете у даху (ФОТО)

5. Ти си моја подршка, мој покретач среће и сваки твој осмех за мене је најлепши дар. Данас ти отварам своје срце и славим што те имам у свом животу. Срећан ти Дан жена!

6. Због тебе, постојим и ја! Хвала ти, мама!

7. Твоја нежна рука доноси ми мир, твоје речи су најбоље лекције, а пољупци за лаку ноћ заувек су оставили траг на мојој души. Драга мама, срећан ти 8. март!

Прочитајте још: ПОЉУБАЦ У ЧЕЛО има неколико значења, а ЈЕДНО се ПОСЕБНО издваја

8. Нека ти данашњи дан буде пун среће, као и моје детињство уз тебе! Срећан 8. март!

9. Волим те. Ти си разлог, нада и сан, све што сам икада пожелео. И без обзира на то шта ће се у будућности догодити, сваки дан проведен са тобом за мене је најбољи дан у животу. Срећан ти 8. март.

10. Ова порука преноси срећу и добро расположење! Макар на тренутак уживај у осећању да неко увек мисли на тебе.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas