Oglas
· · Komentari: 0
POLJUBAC

POLJUBAC U ČELO ima nekoliko značenja, a JEDNO se POSEBNO izdvaja

Dela govore više od reči, a to važi i za poljubac.Kada vas neko poljubi u čelo, to ima posebno "značenje", a evo i kakvo.

1612597823_Depositphotos_280394782_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Poljubac u čelo predstavlja mnogo intimniji i ličniji znak nego što mnogi misle. Kada vas neko poljubi u čelo, znajte da zauzimate vrlo posebno mesto u njegovom srcu.

Pročitajte još: Svi zatvaraju oči dok se ljube: Razlog je jednostavan

Poljupci u čelo su česti kod prijatelja, parova, roditelja, ali možemo sa sigurnošću tvrditi da znače puno više od bilo kakvih drugih poljubaca.

 Evo i zašto!

Ovakav poljubac možete da dobijete od vašeg prijatelja kada ste pod stresom, a on želi da vas uteši. Ali, ako vas ovako poljubi osoba koja vas je pre toga ljubila na neki intimniji način, to znači da vaš odnos postaje ozbiljniji. 

Pročitajte još: Izgled PALCA otkriva kakvi ste u vezi, a evo šta vam LINIJA LJUBAVI pokazuje (VIDEO)

Foto: Depozit

Takođe, poljubac u čelo od strane partnera poručuje da želi da se brine o vama, da vas zaštiti. Poljupcem u čelo muškarac/žena vam poručuje da mu/joj je stalo do vas, da voli da deli prostor sa vama, da mu/joj mnogo značite. 

Ukazuju na vrlo duboku emocionalnu povezanost, a znače i zahvalnost i poštovanje!

Poljubac u čelo je i znak obožavanja – ljubljenje nekoga u čelo je kao da kažete: "divna si" ili "obožavam te".

Pročitajte još: Tri razloga zašto je vaš PRVI DEJT bio i POSLEDNJI

Poručuje da se sviđate osobi koja vas ljubi u čelo, pogotovo na javnim mestima ako ne želi da bude preočito.

Tiho poručuje: "Volim te"

Takođe, pokazuje vam da ste u mislima osobe koja daje poljubac.

To je kao da ljubi vašu dušu – naše čelo predstavlja treću čakru koja je centar za predviđanje i intuiciju.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas