Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАСТАВАК

Најпажљивије чувана ТАЈНА ХОЛИВУДА је ОТКРИВЕНА: Ево о чему се ради (ВИДЕО)

Потврђене гласине. Снима се наставак филма "Прљави плес".

1596873976_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / ЦПхиллипс92
Oglas

Средином јула Холивудом су почеле да круже гласине да постоји могућност да филм "Прљави плес" добије наставак, коме се мало ко надао.

Још када вам кажемо да је главна јунакиња, коју је 1987. године тумачила Џенифер Греј, уплетена у причу, верујемо да сте пријатно изненађени. Наиме, до јавности је доспела информација да је глумица у преговорима са продуцентском кућом Лионсгате поводом снимања наставка овог култног мјузикла.

Прочитајте још: Зашто СРПСКИ ТУРИСТИ бирају баш ОВО летовалиште? Луксуз, базен спа... а ТЕСТ НА КОРОНУ НЕ ТРЕБА

У четвртак се огласио и председник споменуте компаније, и потврдио ово сазнање, уз коментар да је реч о најпажљивије чуваној тајни Холивуда. У плану је снимање наставка и то баш по сценарију који смо навели. Фелтајмер је у разговору за магазин Деадлине открио и то да ће филм бити спој романтике и сете, чему су се верни фанови потајно надали још од приказивања првог дела, који је постао хит у свету.

Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Мовиецлипс Цлассиц Траилерс

Режија је поверена Џонатану Левину, чије последње остварење из 2019. године носи назив "Заведи ме ако можеш", са Шарлиз Терон и Сетом Рогеном у главним улогама. Са друге стране, писање сценарија је припало Микију Дотрију и Тобијасу Јаконису. Овај двојац удружио је снаге и током рада на остварењу "Непремостива близина" и "Проклетство ожалошћене жене".

Прочитајте још: Ускоро филм о ПРИНЦЕЗИ ДИАНИ, нико се није надао да ће ова глумица играти ГЛАВНУ УЛОГУ

Уколико се не сећате окоснице радње првог дела, Френсис Хаусман, илити Бејби, долази у Кетскилс током лета, на породични одмор. Ту упознаје инструктора плеса Џонија Касла, кога тумачи Патрик Свејзи, и убрзо се заљубљује у њега. Редитељ филам је Емил Ардолино, а нумера Тхе Тиме оф Мy Лифе освојила је Оскара и Златни глобус.

Прочитајте још: НА ХОЛИВУДСКИ НАЧИН: Снима се америчка верзија једног од НАЈГЛЕДАНИЈИХ СРПСКИХ ФИЛМОВА у историји

Поред тога, "Прљави плес" је ушао у трку за још 3 престижне награде – за најбољи играни филм (мјузикл или комедија), као и за најбољу женску, односно мушку улогу у истој категорији. Процењује се да је на благајнама остварио зараду од приближно 220 милиона америчких долара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas