Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА

Неколико савета како да НЕГУЈЕТЕ КОЖУ током зимског периода

Посебну пажну обратите на ове делове тела.

1608284366_Depositphotos_183140252_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Током хладнијих месеци кожа лица и тела је исушенија, перутава и црвена.

Зими кожа реагује исушивањем, а понекад и пуцањем, док сув ваздух реагује на косу и она постаје наелектрисана.

Наелектрисаност косе ћете спречити употребном благих шампона. Поред оваквих шампона, користите и регенераторе који ће смањити појаву "летеће косе".

Прочитајте још: Како помоћи УСАМЉЕНОЈ пријатељици? Ево неких КОРИСНИХ САВЕТА

За константно влажење коже лица и руку корисите хидратантне креме или балзам који садржи вазелин. За негу стопала, увече скините чарапе и намажите балзам, јер ће на тај начин стопала бити хидрирана. Најбоље је да носите памучне чарапе, а увече стопала намажите дебелим слојем креме.

Посебну пажњу обратите на стопала и лактове!

Прочитајте још: Састојци који су нам потребни у креми за тело током зиме

Ако вам је кожа лица постала перутава, користите формуле за негу без алкохола, пошто он додатно исушује кожу. Такође, јаке антиејџ креме са киселинама исушују кожу, па их у зимском периоду прескочите и користите формуле које хидрирају.

Фото: Депозит

Нега након туширања је веома важна. Обратите посебну пажњу на лактове и делове на којима се кожа више исушује и на та места нанестите више производа за хидратацију.

Прочитајте још: Да ли обрве морају да се слажу са бојом косе? Шта су правила?

Руке штитите тако што ћете користите рукавице приликом сваког чишћења стана. Поред тога, креме за свакодневну негу су неизоставан део зимског третмана.

За усне увек имајте балзам за усне код себе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas