Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЉЕ

Невероватан ТРИК са лимуном: Оставите га ноћу поред кревета и првог јутра приметићете ПРОМЕНУ!

Осим што наше тело окрепи витаминима, лимун има и друга лековита својства

1615271848_441fa4798c98903400cd0d985500dba8dfbbd77e.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Да ли сте знали дауправо лимун може да утиче на расположење и помогне у лечењу депресије и анксиозности?

Тајна његове лековитости лежи у кори.

Арома лимуна садржи антисептичка својства, која могу да утичу на стање вашег ума. То значи да арома плода може да вам помогне да искусите мање налета депресије и напада анксиозности, а ствара и позитивну атмосферу у просторији.

Једина ствар која вам је потребна за овај трик јесте пар лимунова.

Одсеците горњи део једног лимуна и ставите га усправно, са исеченим комадићем. Затим узмите оштар нож и засеците плод у оба смера, али водите рачуна да не пресечете делове у потпуности. Исецкајте лимун у чинију поред кревета и пустите арому да ради свој посао. Ако желите да овај трик буде још ефектнији, у сваки угао собе можете ставити чинију са исеченим лимуном.

Резултат је загарантован: Већ првог јутра пробудићете се напуњени енергијом, релаксиранији, спремни за нови дан и нове победе.

Ако вам осећај опуштености и мањка анксиозности није довољан разлог да испробате овај трик, имамо још једну корист за вас. Удисање цитрусне ароме жутог воћа стимулише вашу менталну активност. Постајете концентрисанији када сваким даном осећате мирис ове ароме и памћење ће вам се такође побољшати. Доношење лимуна на радно место је такође добра идеја, јер људи праве мање грешака и раде ефикасније када је мирис лимуна присутан свуда унаоколо.

                              Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas