Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

НИЈЕ СЕ ПРОМЕНИЛА: Данас је једна од најбољих певачица на нашим просторима, а КАО МАЛА ИЗГЛЕДАЛА ЈЕ ОВАКО (ФОТО)

Марија Шерифовић важи за једнан од најбољих вокала на нашим просторима, али и шире. Иако са својом публиком највише воли да се џи током концерата, певачица редовно на друштвеним мрежама их обавештава о дешавањима из свакодневног живота.

marija-serifovic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Овога пута, Марија је одлучила да изненади своје фанове фотографијом из детињства.А многи су прокоментарисали да се апсолутно ништа није променила у односу на данас, сем што је порасла:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Реално нисам се променила уопсте. Исто седим, исто ме нервира када ме неко слика, исто волим само дрво јапанске тресње, исто сам тврдоглава, исто ми је омиљен сорц и мајица и патике 😀 Хммм мозда сам могла неке ствари урадити другације, мозда сам могле неке људе избеци, мооозда је могло малооо мудрије у неким тренуцима, мозда сам могла бити мало мање ђубре према неким људима, мозда сам могла бити мало вецеее ђубре према неки људима, мооозда 😊 Међутим кад саберем и одузмем задовољна сам у какву сам персону изразла и наравно везбам сваки дан да будем јос боља 😎 Мини Ме.

А пост схаред бy Марија Серифовиц (@серифовиц) он

- Реално нисам се променила уопште. Исто седим, исто ме нервира када ме неко слика, исто волим само дрво јапанске трешње, исто сам тврдоглава, исто ми је омиљен шорц и мајица и патике. Хммм можда сам могла неке ствари урадити другачије, можда сам могле неке људе избећи, мооожда је могло мало мудрије у неким тренутцима, можда сам могла бити мало мање ђубре према неким људима, можда сам могла бити мало веће ђубре према неки људима, можда. Међутим кад саберем и одузмем задовољна сам у какву сам персону израсла и наравно вежбам сваки дан да будем још боља - написала је у опису фотографије.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas