· · Коментари: 0
ТРЕНД

Нико не слуша креаторе, ПОСТКОВИД мода каже OVERSIZED и све стоји свима! (ФОТО)

Модни креатори су најављивали јаке боје, траке, елеганцију, а улица је рекла; НЕ!

1623911910_HaljinaMapa.PNG
Фото: ЕПА

Многи су добили неки килограм више током корона-изолације, па је било чудно што су модни креатори овог пролећа диктирали траке преко голих стомака, каиш око оловка сукње и сличне модне трендове. Улица им је рекла: НЕ!

Прочитајте још: Фамозна црвена хаљина Кејт Мидлтон планула, а тај модел стоји свим женама! (ФОТО)

Два улична тренда завладала су планетом: oversized и one size fits all! Шта то значи?

Oversized

Широко и удобно - то је приоритет женама широм планете. Више нико неће да се осећа спутано! Све је један број веће - од широких панталона и великих хаљина до великих дуксева и огромних, џакастих ташни у које може да стане све што вам је потребно.

Победник лета је све за број веће!

Победник лета је "oversized look", који жене не тера да се размишља о томе да ли јој се види стомак или су јој бутине велике!

One size fits all

Који је ово број? Ово питање се лета 2021. године не поставља. Купује се један број који носе сви! Широке врећасте панталоне, огромна џакаста хаљина, дукс два броја већи, кошуља до дечка или тате! Испод ових, великих ствари девојке носе панталонице од прошле године и топ мајице, а даме велику ланену хаљину употпуно великом торбом.

Који је ово? Ово питање не постоји!

Прочитајте још: Блуза без бретела СКРАЋУЈЕ фигуру! НЕ, ако је понесете као и Софија Вергара (ВИДЕО)

Нема правила

Модна правила 2021. године су да - нема правила! Огроман блејзер чија рамена падају, свилена блуза, шорц и салонке са танком штиком - зашто да не? Све је дозвољено, јер је ово лето слободе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jull wilde (@juliannawilde)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.