· · Коментари: 0
МАЈКА

О ЊИМА ЋЕ СРБИЈА ПРИЧАТИ! Никола је наш НАЈМЛАЂИ ПИЛОТ, има ПРЕЛЕПУ жену и ПЕТОРО деце

Њима је аутомобил нон-стоп упаљен. У кући је увек смех. Они су Ђуровићи, највеселија породица у Београду!

1593927598_NOVAslika.png

Милица Ђуровић (39) је стоматолог. Милица је увек насмејана. Она је пуна енергије. Удата је Николу,  најмлађег капетана "Ер Србије". Њих двоје су пре неколико дана после 11 година први пут отпутовали негде сами, на само један дан.

Нађа и Нина

Прочитајет још: Она је ВИЈЕТНАМКА и обожава Србију: Објавила је СНИМАК у ком прави САРМЕ, а једна ствар је свима ЗАПАЛА ЗА ОКО (ВИДЕО)

Милица је завршила стоматологију у року, брзо је положила државни испит, урадила обавезни стаж и родила прво дете. Нађа сада има 10 година и уписала је пети разред. После Нађе се родила Нина, она у понедељак, 6 јула, пуни девет година. Трећи се родио дечак Лав (7 ) који је управо завршио први разред. Он је рођен као "новогодишњи поклон".

Сви питају да ли смо "јурили дечака, али ја сам јединица, а Никола воли децу.

- Ја сам јединица,а и Никола воли децу  и отуд нама пуна кућа клинаца - каже Милица.

Сви знају да скијају

Четврта се родила Ана, она има пет година и од јесени ће постати предшколка. Последњи се родио Лука, Има 2,5 године и није размажен. Он је мажен и пажен. Сви га воле и трче око њега. Испуњавају му све жеље. Лука је рођен добар и послушан.

- Сви нас питају да ли смо "јурили дечака", па смо га добили после четири девојчице, али то није тачно и навикли смо да људи свашта питају - истиче Милица.

Одлазак на летовање и зимовање је права авантура!

Велика је срећа што Ђуровићи живе у кући, јер деца имају простора да трче и јуре. Било је проблема током ванредног стања, па и тешких ситуација, јер су у истој кући била три школарца: први, други и четврти разред. Наш народ обично каже да се треће дете чува само, а Милица каже да то није тачно.

.

Петоро "слатких" Ђуровића Фото: Приватна архива

- Лакше је када мајка има више деце, јер су сви заједно, држе се и заједнички пролазе кроз тешке ситуације, али тешко је са малом децом, јер је разлика међу њима мала, па је најлакше са Луком - истиче Милица.

Читаву деценију су куповали пелене!
Имају и два пса!
Деца имају и два пса; добермана и патуљастог пинџа која очекује куце. Током ванредног стана деца су добила и две зебице.

Милица је, у шали каже, коначно завршила са пеленама. Сада је почео период школовања, па поред тога што уче бројеве и слова, клинци иду и у музичку школу.

Никола скоро пет година ради у "Ер Србији", па је Лука право дете среће. Наиме, Никола је пре тога радио за страну авио компанију и често није био ту. Годинама је Милица летовала сама са петоро деце. И то је био напоран одмор, јер је требало понети све на плажу, чувати их и испунити све жеље.

Никола је сву децу научио да пливају, возе бицикл и скијају. Деца иду и у музичку школу!
Никола и Милица

- Никола је диван отац и са њима проводи много времена, он их је научио да пливају, возе бицикл и скијају, јер је спортски тип и од њих жели да направи активне људе - наглашава Милица.

Никола је најмлађи капетан у нашој националној авиокопанији и то је разлог зашто је лети заузет. После 11 година су коначно уграбили један дан да буду сами, без деце.

За одлазак у радњу је потребна организација, а кафа са другарицом је немогућа мисија.

- Бити мајка петоро деце носи са собом и доста одрицања, попут најобичнијег одласка у продавницу или одлазак на кафу, али то је леп живот препун радости - каже Милица..

Прочитајте још:  Имате између 50 и 65? Ово је НАЈБОЉЕ ДОБА, а ево зашто сте баш у тим годинама ПОСЕБНЕ

Милица би желела да почне да ради и спремна је, јер ће од јесени Лука кренути у вртић. Нажалост, када оде на разговор за посао сви се одушеве што има петоро деце, а онда закључе да ће често узимати боловање. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.