Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МТВ НАГРАДЕ

Покупила НАГРАДЕ и одржала ЛЕКЦИЈУ: Цео свет ПРИЧА о синоћном наступу и МАСКАМА ЛЕЈДИ ГАГЕ (ВИДЕО)

Прва онлине додела награда МТВ ВМА награда, одржана је синоћ у Америци

1598870232_gaga.JPG
Фото: јутјуб/Access
Oglas

Због пандемије корона вируса, награда се одржавала по први пут онлине, а главна звезда вечери била је Лејди Гага која је однела чак пет награда.

Прочитајте још: Звезда Дизнијевих филмова за само 24 сата зарадила МИЛИОН ДОЛАРА (ФОТО)

Певачица је као и до сада пажњу привлачила својим необичним стајлингом, а током читаве вечери носила је необичне маске, које је уклапала уз сваку одевну комбинацију.  Лејди Гага освојила је награде у категоријама: Трицон, песма године, уметник године,  најбоља колаборација и најбоља кинематографија. Награде су још узели:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy МТВ (@мтв) он

Колдплеј - најбоља рок група, Машин Ган Кели- најбоља алтернативна група. Малума и Џеј БОлдвин - најбољи латино дует, група Викенд - најбољи РНБ, БТС - најбољи КПОП, Аријана Гранде и Џастин Бибер - најбоља видео продукција, ЦНЦО - најбољи карантински перформанс, Тејлор Свифт- најбоља режија спота, Дуа Липа - најбољи визуелни ефекти, БТС - најбоља кореографија, Мајли Сајрус - најбољи едит.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@вмас ред царпет момент yассссссс @муглероффициал 📸 @вијатм

А пост схаред бy Милеy Цyрус (@милеyцyрус) он

- Ова награда ми много значи. Стварам музику откако сам била мала девојчица. И иако сам имала велике снове, никада нисам могла да замислим да ћу једног дана добити награду која ће обележити све чиме се у животу бавим -  рекла је Гага и додала:

- Волела бих да поделим ову награду са свима код куће вечерас, са свима који се осећају као троструки контејнер. Застаните и наградите себе за своју храброст. Ово није била лака година ни за кога, али оно што видим је невероватни тријумф храбрости.

Прочитајте још: Ово је нова девојка Бред Пита (ФОТО)

- Надам се да ће људи код куће који имају велике снове видети мене данас на овој сцени и знати колико сам захвалана на свему. Ви можете да постигнете исто. Не желим ништа друго него да будем ваш уметник године. То је привилегија. Волим вас, останите здраво, говорите као што мислите и носите маску, то је знак поштовања - закључила је контроверзна певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas