Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ШОК

Отишао код доктора и сазнао да му је остало ПОЛА САТА ЖИВОТА!

Мучиле га главобоље.

1606380338_Depositphotos_143867623_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Када је Луис Ортиз (26) отишао код доктора због неизрециво јаких главобоља, речено му је да му је остало још само 30 минута живота, јер се у његовом мозгу налазио паразит.

Луис Ортиз из Калифорније дошао је код доктора у последњем тренутку. На њему је извршена хитна операција, јер су стручњаци проценили да му је остало само пола сата живота.

Главобоље које су га мучиле изазвао је паразит који је уочен у његовом мозгу на скенеру у медицинском центру "Валлеy".

Прочитајте још: Сазнајте да ли сте ТОРАЊ или МОСТ: Држање тела открива хоће ли вас леђа болети

Ортизов неурохирург, доктор Сорен Сингел, каже да је Ортиз избегао смрт за длаку и да је имао много среће што је дошао у болницу.

Хирурзи су током операције одстранили ларву паразита који је направио цисту на мозгу, спречавајући тако доток воде у њега.

Фото: Депозит
Водите рачуна кад једете свињетину, говедину и рибу

Прочитајте још: МЕДИЦИНСКА СЕСТРА је показала слику ПРЕ И ПОСЛЕ ПАНДЕМИЈЕ која ће вас оставити без текса (ФОТО)

Сингел каже да паразитски црви у људском телу нису ретка појава и да се често јављају као последица једења свињетине, говедине и рибе.

Током операције Ортизу је оштећено памћење, али се полако опоравља уз вежбе меморије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas